Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Επιτέθηκε με καρέκλα στη μητέρα του στο Ανήλιο και τιμωρήθηκε με έξι μήνες
Επιτέθηκε με καρέκλα στη μητέρα του στο Ανήλιο και τιμωρήθηκε με έξι μήνες

Επιτέθηκε με καρέκλα στη μητέρα του στο Ανήλιο και τιμωρήθηκε με έξι μήνες

Σε φυλάκιση έξι μηνών με τριετή νστολή και το δικαίωμα ς έφεσης, καταδίκασε χθες έναν 21χρονο από το του Ανατολικού Πηλίου, που πέταξε καρέκλα κατά της 43χρονης ς του, το Βόλου.

Αναλυτικότερα ο νεαρός βρέθηκε χθες στο εδώλιο του Τριμελούς, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και , καθώς σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, φέρεται το Σάββατο στις 5:30 το απόγευμα στο , να επιτέθηκε στη μητέρα του.

Ο 21χρονος, απείλησε την 43χρονη και μάλιστα της πέταξε μια καρέκλα, χτυπώντας την ελαφρά στο σώμα, με τη γυναίκα να καλεί την , με ο γιος να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο κρατητήριο.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του παραδέχθηκε την ενέργεια του, λέγοντας πως είναι οξύθυμος χαρακτήρας, και εκδήλωσε ενώπιον της έδρας την πρόθεση του να μεταβεί στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας, για να ζητήσει βοήθεια από κάποιο ειδικό επιστήμονα.

Τελικά το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή, με τον νεαρό να ασκεί στη συνέχεια έφεση, και να μένει ελεύθερος.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση