Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Επιστρέφει σήμερα στη Κασσαβέτεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Επιστρέφει σήμερα στη Κασσαβέτεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Επιστρέφει σήμερα στη Κασσαβέτεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Στις φυλακές Κασσαβέτειας επιστρέφει μέχρι το απόγευμα ο αρχιεκτελεστής της 17 Νοέμβρη Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και θα εξακολουθεί να παίρνει φαρμακευτική αγωγή για κάποιο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με έγκυρες ιατρικές πηγές ο πολυισοβίτης είναι καλύτερα, αφού σηκώνεται από το κρεβάτι του θαλάμου του 1ου ορόφου του Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, κάνοντας κάποια βήματα.

Επιπλέον οι εργαστηριακές του εξετάσεις έχουν καλυτερεύσει αισθητά και βρίσκονται στα όρια του φυσιολογικού, μολονότι θα χρειαστεί για κάποιες εβδομάδες ακόμη να παρακολουθείται, και να υποβληθεί σε νέες αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία της υγείας του, αλλά και να τροποποιηθεί η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.

Σημειώνεται ότι πλέον του χορηγείται στερεά τροφή, και έχει σταματήσει η παροχή ηλεκτρολυτών.

Μετά από αυτή την εξέλιξη απομένει να συνεδριάσει το τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, για να κρίνει το αίτημα του για την παροχή τακτικής άδειας, κάτι που αναμένεται να συμβεί το προσεχές διάστημα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • - https://t.co/ickixsEd0w -

  • Ξυλοδαρμός στο Μετρό: Συνελήφθησαν ως δράστες δύο ανήλικοι Έλληνες - https://t.co/PJNiaUAj7S -

  • Χρηματοδότηση 300.000 ευρώ για νέες μελέτες και προώθηση επίλυσης ζητήματος με τα όρια οικισμών στο Πήλιο… - https://t.co/oPq1R5AzBv -

"Αλιεύοντας" την είδηση