Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Επιστρέφει σήμερα στη Κασσαβέτεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Επιστρέφει σήμερα στη Κασσαβέτεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Επιστρέφει σήμερα στη Κασσαβέτεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Στις Κασσαβέτειας επιστρέφει μέχρι το απόγευμα ο αρχιεκτελεστής της , καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και θα εξακολουθεί να παίρνει φαρμακευτική αγωγή για κάποιο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με έγκυρες ιατρικές ο πολυισοβίτης είναι καλύτερα, αφού σηκώνεται από το κρεβάτι του θαλάμου του 1ου ορόφου του Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται υπό αυστηρά ασφαλείας, κάνοντας κάποια βήματα.

Επιπλέον οι εργαστηριακές του έχουν καλυτερεύσει αισθητά και βρίσκονται στα όρια του φυσιολογικού, μολονότι θα χρειαστεί για κάποιες εβδομάδες ακόμη να παρακολουθείται, και να υποβληθεί σε νέες αιματολογικές για να διαπιστωθεί η της υγείας του, αλλά και να τροποποιηθεί η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.

Σημειώνεται ότι πλέον του χορηγείται στερεά τροφή, και έχει σταματήσει η παροχή ηλεκτρολυτών.

Μετά από αυτή την εξέλιξη απομένει να συνεδριάσει το τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, για να κρίνει το αίτημα του για την παροχή τακτικής άδειας, κάτι που αναμένεται να συμβεί το προσεχές διάστημα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπεγράφη η μελέτη βελτίωσης του δρόμου από τον ανισόπεδο κόμβο Μικροθηβών μέχρι τη Μπουρμπουλήθρα… - https://t.co/maXXrEmxq3 -

  • Σε κατάληψη Λύκεια της Μαγνησίας - https://t.co/DlsXl69kFC -

  • Έργο πνοής η παράκαμψη του ΧΚ Πηλίου - https://t.co/x4YA7a34Oo -

"Αλιεύοντας" την είδηση