Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Επιστολή Βασιλειάδη στη FIFA
Επιστολή Βασιλειάδη στη FIFA

Επιστολή Βασιλειάδη στη FIFA

Με επιστολή του στη FIFA, ο Γιώργος Βσιλειάδης εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησν στην απόφαση της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο υφ αθλητισμού γνωστοποίησε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία τις που «φιλοξένησε» ο ελληνικός και διεθνής Τύπος, του προέδρου και μεγαλομετόχου του , κ. Ιβάν Σαββίδη, να εισέρχεται οπλισμένος στον αγωνιστικό χώρο, ενώ επισήμανε ότι η απόφαση της διακοπής ελήφθη προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των φιλάθλων, των ποδοσφαιριστών και όλων όσων βρίσκονται στον χώρο του ποδοσφαίρου. Στην επιστολή του εσωκλείεται και η επίσημη απόφαση, όπως δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Κυβερνήσεως.

Το κείμενο της επιστολής, που είχε αποδέκτη τον επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Μπγιορν Βασάλο, έχει ως εξής:

«Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς κάναμε τεράστια πρόοδο μαζί, ώστε να θεσπίσουμε νέους κανονισμούς σχετικά με τη , την ευθύνη και τις αυστηρές τιμωρίες. Παρ΄ όλα αυτά, το διάγει τεταμένους καιρούς εδώ και μερικά παιχνίδια, με το τελευταίο παράδειγμα να σημειώνεται χθες, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ και ΑΕΚ. Ο ελληνικός και ο διεθνής Τύπος παρουσίασε πολυάριθμες του προέδρου και μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, κ. Ι. Σαββίδη, να εισέρχεται οπλισμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Γι΄ αυτόν τον λόγο, βασισμένοι στα χθεσινά γεγονότα, καθώς και σε διάφορα συμβάντα κατά τη διάρκεια των πρόσφατων αγωνιστικών, είμαι αναγκασμένος να προβώ στην απόφαση διακοπής του ελληνικού πρωταθλήματος, ώστε να διασφαλίσω την ασφάλεια των φιλάθλων, των ποδοσφαιριστών και όλων των εμπλεκομένων στο ποδοσφαιρικό ».

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση