Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επεισόδιο στις Σταγιάτες για την τοποθέτηση χλωριωτή
Επεισόδιο στις Σταγιάτες για την τοποθέτηση χλωριωτή

Επεισόδιο στις Σταγιάτες για την τοποθέτηση χλωριωτή

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι στις Σταγιάτες από την τοποθέτηση,σήμερα το πρωί, χλωριωτή στη δεξαμενή του χωριού, που οι ίδιοι φροντίζουν για τον καθαρισμό και τα δίκτυα.

Μάλιστα προκλήθηκε επεισόδιο όταν οι κάτοικοί εμπόδισαν το συνεργείο της ΜΒ να αποχωρήσει και ζήτησαν από τον πρόεδρο της Επιχείρησης να τους ενημερώσει

Όπως ανέφερε ο κ. Γαλανόπουλος από την Κίνηση Πολιτών για το ερό, από νωρίς το πρωί , με την άφιξη του συνεργείου της ΜΒ στις Σταγιάτες, άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες και οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην περιοχή όπου βρίσκεται η κεντρική δεξαμενή.

Ο ίδιος είπε πως όλοι οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι, εξοργισμένοι και αποφασισμένοι να μην αφήσουν τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜΒ να αποχωρήσουν από το σημείο, αν δεν τους εξηγήσουν βάσει ποιού νόμου προχώρησαν σε αυτή την κίνηση και τοποθέτησαν χλωριωτή στην κεντρική δεξαμενή του χωριού.

Στο σημείο έσπευσε η προκειμένου να διευκολύνει την αποχώρηση του συνεργείου της ΔΕΥΑΜΒ, όμως οι κάτοικοι έχουν φράξει το δρόμο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Γαλανόπουλος, η τηλεφωνική επι που είχε ο ίδιος με τον πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτη, κατέληξε σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση εκ μέρους του προέδρου , ο οποίος μάλιστα απείλησε τον κ. Γαλανόπουλο ότι καταγράφει τη συνομιλία και θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του.

H ΔΕΥΑΜΒ

«Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι», ακόμη μια για τη ΔΕΥΑΜΒ, ακόμη μια απόδειξη της ανάγκης να πρυτανεύσουν επιτέλους η σοβαρότητα και η κοινή λογική σε εκείνους που , με μια απαράδεκτη ιδιοκτησιακή αντίληψη και με φασίζουσες νοοτροπίες υπονομεύουν την διαδικασία σωστής υδροδότησης των πολιτών του Δήμου και θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία.
Έτσι σήμερα το πρωί της ΔΕΥΑΜΒ που μετέβη και τοποθέτησε εκ νέου χλωριωτή, αφού ο προηγούμενος όπως διαπιστώθηκε από τα αρμόδια συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ που χθες στις 19.07.2016 πήγαν να τον θέσουν σε λειτουργία είχε κλαπεί, για την Τοπική Κοινότητα των Σταγιατών, έπεσε θύμα τραμπουκισμών από συγκεκριμένα άτομα, που τον απείλησαν, τον εξύβρισαν και μάλιστα τον σαν «όμηρο» επί αρκετή ώρα, μέχρι να παρέμβει η Αστυνομία, που στο μεταξύ ενημερώθηκε, και τον απελευθέρωσε!
Για πολλοστή φορά θα επισημάνουμε σε όλους αυτούς, που με απαράδεκτους και παράνομους τρόπους, προσπαθούν να επιβάλλουν τη θέλησή τους ότι η Δημοτική Αρχή και η ΔΕΥΑΜΒ δεν πρόκειται να υποχωρήσουν, ούτε ένα βήμα, από την υποχρέωση που έχουν να τηρούν τη νομιμότητα και να προστατεύουν τη Δημόσια Υγεία. Μόλις χθες είχαμε ενημερώσει ότι η αντοχή μας εξαντλήθηκε. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε και πλέον είμαστε αναγκασμένοι να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη, με κατά συγκεκριμένων, πλέον, ατόμων, που δεν εννοούν να συνετιστούν. Δυστυχώς, αλλά δεν υπάρχει άλλη οδός…

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση