Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επεισόδιο στις Σταγιάτες για την τοποθέτηση χλωριωτή
Επεισόδιο στις Σταγιάτες για την τοποθέτηση χλωριωτή

Επεισόδιο στις Σταγιάτες για την τοποθέτηση χλωριωτή

Αγνκτισμένοι είναι οι στις Σταγιάτες από την τοποθέτηση,σήμερα το πρωί, χλωριωτή στη δεξαμενή του χωριού, που οι ίδιοι φροντίζουν για τον καθαρισμό και τα δίκτυα.

Μάλιστα προκλήθηκε επεισόδιο όταν οι κάτοικοί εμπόδισαν το συνεργείο της ΔΕΥΑΜΒ να αποχωρήσει και ζήτησαν από τον πρόεδρο της Επιχείρησης να τους ενημερώσει

Όπως ανέφερε ο κ. Γαλανόπουλος από την Κίνηση Πολιτών για το ερό, από νωρίς το πρωί , με την άφιξη του συνεργείου της ΔΕΥΑΜΒ στις Σταγιάτες, άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες και οι συγκεντρώθηκαν στην περιοχή όπου βρίσκεται η κεντρική δεξαμενή.

Ο ίδιος είπε πως όλοι οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι, εξοργισμένοι και αποφασισμένοι να μην αφήσουν τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜΒ να αποχωρήσουν από το σημείο, αν δεν τους εξηγήσουν βάσει ποιού νόμου προχώρησαν σε αυτή την κίνηση και τοποθέτησαν χλωριωτή στην κεντρική δεξαμενή του χωριού.

Στο σημείο έσπευσε η προκειμένου να διευκολύνει την αποχώρηση του συνεργείου της ΔΕΥΑΜΒ, όμως οι κάτοικοι έχουν φράξει το δρόμο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Γαλανόπουλος, η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτη, καξε σε μια άνευ προηγουμένου εκ μέρους του προέδρου , ο οποίος μάλιστα απείλησε τον κ. Γαλανόπουλο ότι καταγράφει τη συνομιλία και θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του.

H ΔΕΥΑΜΒ

«Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι», ακόμη μια δικαίωση για τη ΔΕΥΑΜΒ, ακόμη μια απόδειξη της ανάγκης να πρυτανεύσουν επιτέλους η σοβαρότητα και η κοινή λογική σε εκεί που αυθαίρετα, με μια απαράδεκτη ιδιοκτησιακή αντίληψη και με φασίζουσες νοοτροπίες υπονομεύουν την διαδικασία σωστής υδροδότησης των πολιτών του Δήμου και θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία.
Έτσι σήμερα το πρωί υπάλληλος της ΔΕΥΑΜΒ που μετέβη και τοποθέτησε εκ νέου χλωριωτή, αφού ο προηγούμενος όπως διαπιστώθηκε από τα αρμόδια συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ που χθες στις 19.07.2016 πήγαν να τον θέσουν σε λειτουργία είχε κλαπεί, για την Τοπική Κοινότητα των Σταγιατών, έπεσε θύμα τραμπουκισμών από συγκεκριμένα άτομα, που τον απείλησαν, τον εξύβρισαν και μάλιστα τον κράτησαν «όμηρο» επί αρκετή , μέχρι να παρέμβει η Αστυνομία, που στο μεταξύ ενημερώθηκε, και τον απελευθέρωσε!
Για πολλοστή φορά θα επισημάνουμε σε όλους αυτούς, που με απαράδεκτους και παράνομους τρόπους, προσπαθούν να επιβάλλουν τη θέλησή τους ότι η Δημοτική Αρχή και η ΔΕΥΑΜΒ δεν πρόκειται να υποχωρήσουν, ούτε ένα βήμα, από την υποχρέωση που έχουν να τηρούν τη νομιμότητα και να προστατεύουν τη Δημόσια Υγεία. Μόλις χθες είχαμε ενημερώσει ότι η αντοχή μας εξαντλήθηκε. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε και πλέον είμαστε αναγκασμένοι να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη, με μηνύσεις κατά συγκεκριμένων, πλέον, ατόμων, που δεν εννοούν να συνετιστούν. Δυστυχώς, αλλά δεν υπάρχει άλλη οδός…

"Αλιεύοντας" την είδηση