Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Επεισόδιο στις Σταγιάτες για την τοποθέτηση χλωριωτή
Επεισόδιο στις Σταγιάτες για την τοποθέτηση χλωριωτή

Επεισόδιο στις Σταγιάτες για την τοποθέτηση χλωριωτή

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι στις Σταγιάτες από την τοποθέτηση,σήμερα το πρωί, χλωριωτή στη δεξαμενή του χωριού, που οι ίδιοι φροντίζουν για τον καθαρισμό και τα δίκτυα.

Μάλιστα προκλήθηκε επεισόδιο όταν οι κάτοικοί εμπόδισαν το συνεργείο της ΔΕΥΑΜΒ να αποχωρήσει και ζήτησαν από τον πρόεδρο της Επιχείρησης να τους ενημερώσει

Όπως ανέφερε ο κ. Γαλανόπουλος από την , από νωρίς το πρωί , με την άφιξη του συνεργείου της ΔΕΥΑΜΒ στις Σταγιάτες, άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες και οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην περιοχή όπου βρίσκεται η κεντρική δεξαμενή.

Ο ίδιος είπε πως όλοι οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι, εξοργισμένοι και αποφασισμένοι να μην αφήσουν τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜΒ να αποχωρήσουν από το σημείο, αν δεν τους εξηγήσουν βάσει ποιού νόμου προχώρησαν σε αυτή την κίνηση και τοποθέτησαν χλωριωτή στην κεντρική δεξαμενή του χωριού.

Στο σημείο έσπευσε η προκειμένου να διευκολύνει την αποχώρηση του συνεργείου της ΔΕΥΑΜΒ, όμως οι κάτοικοι έχουν φράξει το δρόμο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Γαλανόπουλος, η τηλεφωνική που είχε ο ίδιος με τον πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτη, κατέληξε σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση εκ μέρους του προέδρου , ο οποίος μάλιστα απείλησε τον κ. Γαλανόπουλο ότι καταγράφει τη συνομιλία και θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του.

H ΔΕΥΑΜΒ

«Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι», ακόμη μια δικαίωση για τη ΔΕΥΑΜΒ, ακόμη μια απόδειξη της ανάγκης να πρυτανεύσουν επιτέλους η σοβαρότητα και η κοινή λογική σε εκείνους που , με μια απαράδεκτη ιδιοκτησιακή αντίληψη και με φασίζουσες νοοτροπίες υπονομεύουν την διαδικασία σωστής υδροδότησης των πολιτών του Δήμου και θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη .
Έτσι σήμερα το πρωί της ΔΕΥΑΜΒ που μετέβη και τοποθέτησε εκ νέου χλωριωτή, αφού ο προηγούμενος όπως διαπιστώθηκε από τα αρμόδια συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ που χθες στις 19.07.2016 πήγαν να τον θέσουν σε λειτουργία είχε κλαπεί, για την Τοπική Κοινότητα των Σταγιατών, έπεσε θύμα τραμπουκισμών από συγκεκριμένα άτομα, που τον απείλησαν, τον εξύβρισαν και μάλιστα τον κράτησαν «όμηρο» επί αρκετή ώρα, μέχρι να παρέμβει η , που στο μεταξύ ενημερώθηκε, και τον απελευθέρωσε!
Για πολλοστή φορά θα επισημάνουμε σε όλους αυτούς, που με απαράδεκτους και παράνομους τρόπους, προσπαθούν να επιβάλλουν τη θέλησή τους ότι η Δημοτική Αρχή και η ΔΕΥΑΜΒ δεν πρόκειται να υποχωρήσουν, ούτε ένα βήμα, από την υποχρέωση που έχουν να τηρούν τη νομιμότητα και να προστατεύουν τη . Μόλις χθες είχαμε ενημερώσει ότι η αντοχή μας εξαντλήθηκε. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε και πλέον είμαστε αναγκασμένοι να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη, με μηνύσεις κατά συγκεκριμένων, πλέον, ατόμων, που δεν εννοούν να συνετιστούν. Δυστυχώς, αλλά δεν υπάρχει άλλη

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασθενής σεισμική δόνηση βόρεια του Βόλου #Ασθενήςσεισμικήδόνηση - https://t.co/rpTq5HIRqx -

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

"Αλιεύοντας" την είδηση