Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Επεισόδιο εργαζομένων στο αμαξοστάσιο Βόλου
Επεισόδιο εργαζομένων στο αμαξοστάσιο Βόλου

Επεισόδιο εργαζομένων στο αμαξοστάσιο Βόλου

Επεισόδιο προκλήθηκε στις 4 σήμερ τ ξημερώματα στο υπό αμαξοστάσιο του Βόλου, όταν ένας μόνιμος οδηγός επιχείρησε να εισέλθει με το δίτροχό του, με να τραυματιστεί στο πόδι η γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων στους Μαγνησίας Εύη Καρυδάκη.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στους Αμαλία Κουτσιαρή, σήμερα τα ξημερώματα πήγαν στο αμαξοστάσιο τέσσερις οδηγοί απορριμματοφόρων για να εργαστούν.
Οι καταληψίες επιχείρησαν να τους εμποδίσουν με ανθρώπινη αλυσίδα.

Ένας από αυτούς επιχείρησε να περάσει με το μηχανάκι του χωρίς να σταματήσει. Κάποιοι τον τραβούσαν να μην μπει, εκείνος επέμενα και τελικά έπεσε πάνω στην γραμματέα του Συλλόγου Εύη Καρυδάκη τραυματίζοντάς την στο πόδι.

Η κα. Καρυδάκη διακομίστηκε στο του Βόλου όπου εξετάζεται ενώ σύμφωνα με την κα. Κουτσιαρή, έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Διμηνίτες στην αποκομιδή

Σύμφωνα με την κα. Κουτσιαρή σήμερα αλλά και χθες επίσημα αποκομιδή έκανε το απορριμματοφόρο που συγκέντρωση τα απορρίμματα από το και τις κλινικές αλλά και ένα απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης.

Επιπλέον ανέφερε ότι οι διμηνίτες εργαζόμενοι κάνουν κανονικά αποκομιδή χρησιμοποιώντας κια τα οποία είχαν “μείνει εκτός αμαξοστασίων”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση