Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Επεισόδιο Μπέου και αδελφής νεορκισθέντος δημοτικού συμβούλου
Επεισόδιο Μπέου και αδελφής νεορκισθέντος δημοτικού συμβούλου

Επεισόδιο Μπέου και αδελφής νεορκισθέντος δημοτικού συμβούλου

Επεισόδιο προκάλεσε σήμερα το πρωί Αχ. ,  κατά τη διάρκεια  ορκωμοσίας του δημοτικού συμβούλου Λευτέρη Κατσαλή,  που ορκίστηκε στη θέση του θανόντα Γιάννη Μολοχίδη.

Ο Αχ. που ήταν στο γραφείο του δημάρχου, που έγινε ο , αν και δεν έχει καμμία δικαιοδοσία, απέπεμψε με  άκομψο τρόπο  την αδελφή του νεορκισθέντος δημοτικού συμβούλου.

Μετά το επεισόδιο, η Αγγελική Κατσαλή, που είναι μέλος του Μαγνησίας ανέφερε ότι πήγε στο για να παρακολουθήσει την του αδελφού της στο γραφείο δημάρχου «και ο κ. Μπέος με πέταξε έξω διότι δεν του άρεσε το ύφος μου…»!

Η ίδια είπε ότι του απάντησε ότι δεν έχει καμία θεσμική ιδιότητα να το κάνει αυτό, ενώ ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των δύο στο διάδρομο του Δημαρχείου, κατά την οποία, σύμφωνα με την κα. Κατσαλή, , δεν έδωσε καμία εξήγηση.

Η Αγγελική Κατσαλή χαρακτήρισε φασιστική τη συμπεριφορά του σε αργία δημάρχου και είπε ότι του έφερε ως παράδειγμα τα του, που αν παραβρίσκονταν στην ορκωμοσία και δεν άρεσε το ύφος τους, αν θα έπρεπε να τα πετάξουν έξω από το γραφείο.

Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Κατσαλής, δήλωσε: «σύντροφε Γιάννη θα φανώ αντάξιος της θέσης που μου παραδίδεις και θα υπηρετήσω τις κοινές μας αξίες στο ακέραιο».

Επίσης είπε ότι δε χρειάζονται περισσότερα λόγια και οι πράξεις του θα δείξουν ότι οι συμπολίτες που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, δεν έκαναν λάθος.

Παρόντες στην ορκωμοσία, αλλά εκτός γραφείου δημάρχου βρέθηκαν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντάς, με τον δημοτικό σύμβουλο Θωμά Κλημόπουλο και το μέλος της «» Γιάννη  Κάιρα .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση