Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Επισκέψιμη για πολίτες για δημοσιογράφους όχι η φρεγάτα “Ύδρα”
Επισκέψιμη για πολίτες για δημοσιογράφους όχι η φρεγάτα “Ύδρα”

Επισκέψιμη για πολίτες για δημοσιογράφους όχι η φρεγάτα “Ύδρα”

Που έδεσε σήμερα στο Λιμάνι του  

Τη φρεγάτα του Π.Ν. “Ύδρα” που κατέπλευσε στο λιμάνι του σήμερα το πρωί, και θα βρίσκεται μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, επισκέπτονται από το μεσημέρι οι Βολιώτες, έχοντας επαφή με ένα που λαμβάνει ενεργά μέρος στις περιπολίες στο .

Να σημειωθεί ότι το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού που διοργανώνει τις εκ , δεν επέτρεψε στον κυβερνήτη του υ, αντιπλοίαρχο Σταύρο Πολυδώρου να κάνει στα ΜΜΕ, ούτε να γίνει κάποια φωτογράφηση από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το πλοίο  είναι η πρώτη φρεγάτα τύπου ΜΕΚΟ 200, που ναυπηγήθηκε στο Αμβούργο και εντάχθηκε στο το 1992, έχει μήκος 117 μ., πλάτος 14,8 μ. μέγιστο βύθισμα 6,5 μ. και εκτόπισμα 3.200 τ.

Το πλήρωμά του αποτελούν περίπου 200 αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και ναυτοδίοποι, ενώ είναι μικτό, μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 32,4 κόμβους και μέγιστη αυτονομία με ταχύτητα 16 κόμβων 4100 ναυτικά μίλια.

Η φρεγάτα είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα οπλικά συστήματα και έχει τη δυνατότητα να εμπλακεί με υποβρύχια, με αερο και με στόχους επιφανείας, να κάνει ηλεκτρονικό πόλεμο και να χρησιμοποιήσει ανορθόδοξες δυνάμεις και γενικά να καλύψει όλο το εύρος των αποστολών ενός πολεμικού πλοίου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση