Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΛΑΡΙΣΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Βόλο και Λάρισα επισκέφθηκε ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής
Βόλο  και Λάρισα επισκέφθηκε ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής

Βόλο και Λάρισα επισκέφθηκε ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής

Στο Βόλο και τη Λάρισα βρέθηκε χθες ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Ιωάννης Καρατζιάς.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του, στο πλαίσιο ενημέρωσής του για την κατάσταση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, ο Αρχηγ΄’ος της Π.Υ. επισκέφτηκε χθες στις 10 το πρωί τη Λάρισα, όπου είχε συνάντηση με τον διοικητή της ΠΕ.ΠΥ. Θεσσαλίας,αρχιπύραρχο Σεραφείμ Αθανασίου και τους διοικητές της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν διάφορα θέματα στον Αρχηγό, ο οποίος στη συνέχεια επισκέφτηκε την Π.Υ. Βόλου.

Εκεί τον υποδέχτηκε ο διοικητής της Π.Υ. Βόλου Χαράλαμπος Πόζογλου, όπου του έθεσε το κτιριακό ζήτημα και γενικά ζητήματα υπηρεσιακά, ενώ στη συνέχεια, ο Αρχηγός συνοδευόμενος από τον τον κ. Αθανασίου, τον κ. Πόζογλου κι άλλους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, επισκέφτηκαν την Π.Υ. στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου.

Ο κ. Καρατζιάς ενημερώθηκε για την αντιπυρική περίοδο, την ετοιμότητα των υπηρεσιών και τις ανάγκες και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση ΟΕΒΕΜ με Σύνδεσμο Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών Βόλου & Περιχώρων - https://t.co/jQGwPYNGE0 -

  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αντικαθιστά τον ενεργοβόρο φωτισμό δρόμων με 7.700 οδοφωτιστικά τύπου LED… - https://t.co/IqkUPbKohc -

  • Πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων ύψους 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας… - https://t.co/68GBjIOVaB -

"Αλιεύοντας" την είδηση