Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Επίσκεψη “Εσταυρωμένου” στους πρόσφυγες της δομής Mόζα
Επίσκεψη “Εσταυρωμένου” στους πρόσφυγες της δομής Mόζα

Επίσκεψη “Εσταυρωμένου” στους πρόσφυγες της δομής Mόζα

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Σ. Σ. Κ. Βόλου “Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ“, πραγματοποιήθηκε (18/04) επίσκεψη στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων της περιοχής (ΔΟΜΗ ΜΟΖΑ).

Ο εκπρόσωπος της τοπικής Εκκλησίας και του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”, π. Θεόδωρος Μπατάκας, πρόεδρος του Δ.Σ., είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους υπευθύνους στρατιωτικούς και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες για την λειτουργία της ΔΟΜΗΣ, για τις διάφορες ελλείψεις σε αναγκαία υλικά αγαθά και τις ανάγκες των 141 προσφύγων (70 παιδιών & 71 ενηλίκων), από τη Συρία και το Ιράκ.

Η ΔΟΜΗ ΜΟΖΑ, έχει σήμερα πληρότητα 100% και για να λειτουργήσει σωστά και ανθρώπινα χρειάζεται  την έμπρακτη στήριξη όλων των κοινωνικών φορέων της περιοχής .

Η  τοπική Εκκλησία, διά του εκπροσώπου της, κατέγραψε όλες τις ανάγκες των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών της ΔΟΜΗΣ και εντός ολίγων ημερών θ’ ανταποκριθεί θετικά προσφέροντας όλα εκείνα τα είδη που διαθέτει το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής  Βοήθειας της Μητροπόλεως Δημητριάδος, που λειτουργεί ως παράρτημα του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο Νότιο Πήλιο  - https://t.co/0BYSIybrSG -

  • Επιβαρυμμένη η ατμόσφαιρα στο Βόλο - https://t.co/FeuB1crMA0 -

  • Π.Π.Μ.: Αρώματα και χώματα - https://t.co/KMzSaLERRV -

"Αλιεύοντας" την είδηση