Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επιχείρηση καθαρισμού στην προβλήτα Τελωνείου
Επιχείρηση καθαρισμού στην προβλήτα Τελωνείου

Επιχείρηση καθαρισμού στην προβλήτα Τελωνείου

Επιχείρηση καθαρισμού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, στην προβλήτα Τελωνείου.

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, προχώρησε στον καθαρισμό, σε συνέχεια επικοινωνίας κι ενημέρωσης του διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ .Ε. Σωκράτη Αναγνώστου, με τον πρόεδρο του Αλιευτικού Συλλόγου Χρήστο Ξηραδάκη και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιοκτητών Μέσης Αλιείας Ιωάννη Μπουντούκο.

Σκισμένα δίχτυα, σκουπίδια, ακόμη και βάρκα σε αχρηστία ήταν μερικά από τα αντικείμενα που απομακρύνθηκαν από τον χώρο της προβλήτας με ειδικό της εταιρείας που συνεργάζεται ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, για τον καθαρισμό του θαλασσίου χώρου.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΒ Σωκράτης Αναγνώστου, ο οποίος επέβλεψε τις εργασίες δήλωσε: «Η εικόνα που παρουσίαζε η συγκεκριμένη προβλήτα δεν ήταν η πρέπουσα. Πραγματοποιήσαμε καθαρισμό του προβλήτα στο ύψος του τελωνείου, η εικόνα του οποίου τα τελευταία χρόνια με σκουπίδια και άλλα αντικείμενα ήταν πολύ άσχημη και δεν τιμούσε κανέναν. Σε αγαστή συνεργασία με τους και με το Κεντρικό Βόλου, θέλουμε να διατηρηθεί μία εικόνα ευπρέπειας, τόσο για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αλλά και για όποιον βρεθεί στο χώρο».

Οι εργασίες καθαρισμού θα συνεχιστούν και το προσεχές διάστημα, προκειμένου οι επαγγελματίες να ξεκαθαρίσουν τυχόν ιδιοκτησίες τους στον χώρο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατασχέθηκαν πάνω από 6,5 κιλά κάνναβης στο Βόλο #ακατέργαστηκάνναβη #Βόλος - https://t.co/puHmjj9imR -

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

"Αλιεύοντας" την είδηση