Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Επιχείρησε να τη γλιτώσει με δηλητηρίαση 44χρονος διαρρήκτης
Επιχείρησε να τη γλιτώσει με δηλητηρίαση 44χρονος διαρρήκτης

Επιχείρησε να τη γλιτώσει με δηλητηρίαση 44χρονος διαρρήκτης

Με τη δικαιολογία ότι είχε πάθει δηλητηρίαση προσπάθησε να γλιτώσει την βαριά καταδίκη ένας 44χρονος με καταγωγή από τη Γεωργία, που κατηγορούνταν μαζί με έναν ακόμα συνεργό του για κλοπή από κοινού κατ' εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, με το Δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή ς πέντε ετών μετατρέψιμη προς 10€ την ημέρα.

Ο άνδρας που είναι έγκλειστος στις φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής οδηγήθηκε χθες στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, για δεύτερη φορά, με τους δικαστές να του επιβάλλουν την ίδια ποινή όπως και πρωτόδικα.

Ειδικότερα τον Ιούλιο του 2014, στο Βόλο που πήγαινε σπίτι του, είδε ξαφνικά στην πυλωτή της πολυς δύο άγνωστους άνδρες να ψάχνουν κάτι.

Τότε τους πλησίασε και αυτοί επιχείρησαν να διαφύγουν, όμως κατάφερε να ακινητοποιήσει τον έναν δράστη, με τον 44χρονο να το σκάσει από το σημείο.

Όπως διαπιστώθηκε είχαν αφήσει στη πυλωτή διαρρηκτικά , αλλά και το αμάξι τους που το είχαν για να διαφύγουν, με το κλειδί επάνω στη μηχανή.

Σύμφωνα με την αστυνομική προανάκριση οι δύο άνδρες είχαν διαρρήξει ένα σπίτι, φεύγοντας με ποσό 400€ και κοσμήματα αξίας περίπου 2.000€.

Επίσης είχαν “χτυπήσει” δεύτερο σπίτι, παίρνοντας αυτή τη φορά ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλλά και από ένα τρίτο σπίτι, είχαν αφαιρέσει διάφορα τιμαλφή.

Σε έρευνα που έγινε στο τους βρέθηκαν μέσα διαρρηκτικά , το λαπτοπ, ορισμένα από τα και ένα ανδρικό που περιείχε το αποφυλακιστήριο του 44χρονου.

Χθες στο Τριμελές ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως το προηγούμενο βράδυ από την κλοπή βρίσκονταν σε γλέντι, παθαίνοντας όμως δηλητηρίαση και χρειάστηκε να πάει την επόμενη ημέρα στο Κέντρο Υγείας.

Παράλληλα ανέφερε πως είχε παντρευτεί και δημιουργήσει οικογένεια ξεφεύγοντας από την δραστηριότητα που είχε αναπτύξει στο παρελθόν.

Το Δικαστήριο όμως δεν πείστηκε από τον 44χρονο, και τον καταδίκασε και σε δεύτερο βαθμό σε πέντε ετών μετατρέψιμη προς 10€ ημερησίως.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση