Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Επί τάπητος τα θέματα λιμανιού- πόλης στη συνάντηση Δ.Ε. ΤΕΕ-ΟΛΒ ΑΕ
Επί τάπητος τα θέματα λιμανιού- πόλης στη συνάντηση Δ.Ε. ΤΕΕ-ΟΛΒ ΑΕ

Επί τάπητος τα θέματα λιμανιού- πόλης στη συνάντηση Δ.Ε. ΤΕΕ-ΟΛΒ ΑΕ

Συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας (ΤΕΕ), πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ) Παντολέων Σκάγιαννης και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΒ Γιώργος Τοζίδης.

Από την πλευρά της Διοικούσας Επιτροπής συμμετείχαν, η πρόεδρος Νάνσυ Καπούλα, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Ζημέρης, η γραμματέας Δώρα Παπάζογλου και τα μέλη Ιωάννα Καραμαργιού, Σταυρούλα Μαλαμούλη, Μιχάλης Μπαλαρούτσος και Δημήτρης Πέτρου.

Βασικό θέμα συζήτησης στη συνάντηση των δύο φορέων, ήταν η αναπτυξιακή πορεία του λιμανιού, τα έργα υποδομής που έχουν σχεδιαστεί για το μέλλον, καθώς και η σύνδεση του με την πόλη, μέσα από χρήσεις και υποδομές που μπορεί να προσφέρει.

Η πρόεδρος της Δ.Ε του ΤΕΕ Νάνσυ Καπούλα, εξαρχής έθεσε το θέμα της συμμετοχής εκπροσώπου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας στο Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, για να απαντήσει άμεσα ο κ. Τοζίδης, ότι το ΤΕΕ θα κληθεί να συμμετάσχει στο συμβούλιο χρηστών που θα συγκροτήσει ο ΟΛΒ.

Μαζί με τον κ. Σκάγιαννη, ανέλυσαν τις δράσεις και τους στόχους που έχουν ως νέα διοίκηση, ζητώντας τη βοήθεια και συμβολή του ΤΕΕ Μαγνησίας, σε επίπεδο τεχνογνωσίας, προτάσεων και θέσεων.

Συζήτηση έγινε επίσης για την κρουαζιέρα, τα έργα υποδομής, αλλά και την στρατηγική προσέγγισης νέων πελατών στο λιμάνι, καθώς οι εμπορικοί του σκοποί βρίσκονται ψηλά στη λίστα της νέας διοίκησης, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα οικονομικά στοιχεία.

Ακόμη, όπως τονίστηκε η προστασία του περιβάλλοντος, των εργασιακών σχέσεων και η παράλληλη αγαστή σχέση με τη λειτουργία της πόλης αποτελούν αλληλένδετοι στόχους της νέας διοίκησης.

Τέλος, η μεταφορά των οχλουσών δραστηριοτήτων στη νέα προβλήτα επικροτήθηκε από τη διοίκηση του ΤΕΕ Μαγνησίας, ενώ στο κλείσιμο της συνάντησης οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο χρονικό διάστημα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συγκρότηση Επιτροπής Ισότητας στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/EPixFVRwj6 -

  • Καθαρισμός δεξαμενών ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΡΦ - https://t.co/Zf9kvff77y -

  • Tablets διατέθηκαν στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ρήγα Φεραίου - https://t.co/l4Vld8Xi5Z -

"Αλιεύοντας" την είδηση