Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Επετράπη πλειστηριασμός μεταξύ ιδιωτών
Επετράπη πλειστηριασμός μεταξύ ιδιωτών

Επετράπη πλειστηριασμός μεταξύ ιδιωτών

Ματαιώθηκε λόγω έλλειψης πλειοδότη 

Περίπου 50 κατά των πλειστηριασμών, κατασχέσεων, εξώσεων και εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο Βόλου, όπου είχαν προγραμματιστεί να γίνουν τέσσερις πλειστηριασμοί και, μετά από μήνες  επέτρεψαν να γίνει ένας, που αφορούσε ιδιώτες για πληρωμή διατροφής, τελικά ματαιώθηκε, λόγω έλλειψης πλειοδότη.

Ο πλειστηριασμός που οι συγκεντρωμένοι επέτρεψαν να γίνει, αφορούσε κατάστημα στο Βόλο με τιμή πρώτης προσφοράς 30.000 για οφειλή ποσού 3.620 ευρώ το 2015, για διατροφή. Αν και στην αίθουσα παραβρέθηκαν συμβολαιογράφος και δικαστικός επιμελητής, η διαδικασία τελικά ματαιώθηκε, καθώς δεν εμφανίστηκε πλειοδότης.

Οι συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν σε συμβολαιογράφο να μπει στην αίθουσα για να γίνουν δύο πλειστηριασμοί οφειλετών τραπεζών, ενώ άλλη μια υπόθεση διαφοράς δύο ιδιωτών δεν έφτασε στην αίθουσα, διότι τα βρήκαν μεταξύ τους.

Συγκεντρωμένοι έλεγαν ότι από την κίνησή τους να επιτρέψουν να γίνει πλειστηριασμός μεταξύ ιδιωτών, δείχνει ότι στόχος είναι να προστατευτεί η λαϊκή περιουσία από τις τράπεζες και τα ξένα συμφέροντα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση