Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έπεσε στο καθήκον 38χρονος εθελοντής πυροσβέστης
Έπεσε στο καθήκον 38χρονος εθελοντής πυροσβέστης

Έπεσε στο καθήκον 38χρονος εθελοντής πυροσβέστης

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 38χρονος εθελοντής και κάτοικος της Ιπποκρατείου ς, που διακομίστηκε νωρίτερα σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, λόγω τραυματισμού στο .

Ο βαρύς τραυματισμός του 38χρονου οφείλεται σε χτύπημα στο   από πτώση στύλου της .

Η επίσημη ανακοίνωση του ΚΑΤ αναφέρει:  «Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ  κάτοικος της Ιπποκράτειου ς, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της , σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης  επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα».

Στο μεταξύ, η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή παραμένει πολύ δύσκολη, ενώ από χθες έχει δοθεί εντολή από τηνΠολιτική Προστασία και για την εκκένωση της Ιπποκρατείου.

Σύμφωνα με την , οι φλόγες στην Αττική, κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκάλεσαν σε σπίτια στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, ενώ υπάρχει, πλέον, μόνιμο μέτωπο από την απέναντι πλευρά της εθνικής οδού, που καίει κυρίως χαμηλή βλάστηση και λίγα δέντρα, με ισχυρές δυνάμεις να προσπαθούν να εμποδίσουν τη να πάρει διαστάσεις και να απειλήσει το Καπανδρίτι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση