Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έπεσε κατά 17 μήνες ποινή 43χρονης που έκλεψε δύο χρεωστικές κάρτες
Έπεσε κατά 17 μήνες ποινή 43χρονης που έκλεψε δύο χρεωστικές κάρτες

Έπεσε κατά 17 μήνες ποινή 43χρονης που έκλεψε δύο χρεωστικές κάρτες

Στα “μαλακά” έριξε μια 43χρονη Βολιώτισσα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μειώνοντας σε δεύτερο βαθμό την πρωτόδικη ποινή που της είχε επιβληθεί από 30 σε 13 μήνες με τριετή αναστολή η οποία κατηγορούνταν πως έκλεψε δύο ατόμου με κινητικά προβλήματα που φρόντιζε, και πραγματοποίησε με αυτές αγορές χιλιάδων ευρώ, ενώ επίσης του “ξάφρισε” μετρητά και κοσμήματα.

Επιπλέον το δικαστήριο έκρινε αθώα την 61χρονη μητέρα της που είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο πρωτόδικα σε επίσης 30 μήνες για συναυτουργία στην κλοπή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 42χρονη οικιακή βοηθός, εκμεταλλευόμενη την ελεύθερη πρόσβαση που είχε ως εργαζόμενη σε σπίτι, ιδιοκτησίας δύο Ελλήνων, ενός 59χρονου με κινητικά προβλήματα και της 62χρονης αδελφής του, έκλεψε χρηματικό των 150 €, κοσμήματα αξίας 1500€, καθώς και δύο τραπεζικές , με τις οποίες έκανε διάφορες αγορές ύψους 3.500 €, ενώ προχώρησε και σε ανάληψη ποσού 400€.

Όπως είχε ανακοινώσει η Αστυνομία, η 43χρονη και η 61χρονη μητέρα της, χρησιμοποιώντας τις κλεμμένες χρεωστικές , μεταξύ 18 Ιουνίου και 3 Ιουλίου , πήγαν σε διάφορα εμπορικά της πόλης του Βόλου, απ' όπου πραγματοποίησαν 20 περίπου αγορές προϊόντων (ηλεκτρικά είδη, συσκευές, ενδύματα, υποδήματα και τρόφιμα), συνολικής αξίας 3.500€, ενώ ταυτόχρονα, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν και ανάληψη του χρηματικού ποσού των 400€ από τραπεζικό κατάστημα.

Η γυναίκα που είχε καταδικαστεί από το Μονομελές στις 5 Ιουλίου , επανέλαβε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ότι διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών, ο πρώην σύζυγός της δεν της δίνει , ότι η ίδια δεν κατάλαβε πως το έκανε αυτό και ότι αν γύριζε πίσω τον χρόνο δεν θα το έκανε ξανά. Επίσης ισχυρίστηκε πως δεν της έφταναν τα , αφού πληρωνόταν με 300€ για τις δουλειές που έκανε στο σπίτι των δύο αδελφών.

Η δε μητέρα της, που εκπροσωπήθηκε χθες στη δια πληρεξούσιου δικηγόρου, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε συμμετοχή στις κλοπές, -στο πρώτο Δικαστήριο δήλωσε ότι έκανε αγορές με κάρτα που η κόρη της είπε ότι βρήκε στο δρόμο- και αθωώθηκε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση