Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Επέμβαση της Σήμανσης στα Δικαστήρια του Βόλου προκάλεσε υπόπτος φάκελος
Επέμβαση της Σήμανσης στα Δικαστήρια του Βόλου προκάλεσε υπόπτος φάκελος

Επέμβαση της Σήμανσης στα Δικαστήρια του Βόλου προκάλεσε υπόπτος φάκελος

Την κινητοποίηση αστυνομικών της Σήμανσης προκάλεσε φάκελος που εστάλη από το εξωτερικό, χθες το πρωί στη γραμματεία του Πρωτοδικείου στα Δικαστήρια του Βόλου, με τον συναγερμό να λήγει σύντομα, καθώς δεν εντοπίστηκε κάποιο επικίνδυνο περιεχόμενο.

Δύο αστυνομικοί της Σήμανσης μπήκαν στο Δικαστικό Μέγαρο λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και κατευθύνθηκαν στο γραφείο της προϊσταμένης της Γραμματείας του Πρωτοδικείου, στον πάνω όροφο, όπου στεγάζονται και τα γραφεία των δικαστών.

Αφού έμειναν για περίπου 25 λεπτά της ώρας, τελικά αποχώρησαν, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι κανένας υπάλληλος ή δικαστικός λειτουργός δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, ακόμη και σε διπλανά γραφεία.

Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, στο συγκεκριμένο γραφείο έφτασε χθες το πρωί, φάκελος που είχε σταλεί από το εξωτερικό, πιθανότατα από τη Νέα Υόρκη.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την ανησυχία δύο γυναικών υπαλλήλων του γραφείου, οι οποίες προκειμένου να διασφαλίσουν ότι ο φάκελος δεν περιέχει κάποιο επικίνδυνο υλικό που θα μπορούσαν να έρθουν σε επαφή, κάλεσαν την Αστυνομία που έστειλε δύο άνδρες της Σήμανσης να τον εξετάσουν.

Τελικά, διαπιστώθηκε πως ο φάκελος περιείχε μόνο μια επιστολή, που μάλιστα ήταν γραμμένη στα Ελληνικά, αλλά ο συντάκτης της είχε χρησιμοποιήσει ασυναρτησίες, κάτι που υποδεικνύει ότι ίσως να ήταν άτομο με διαταραγμένο ψυχισμό.

Οι αστυνομικοί, αφού διαπίστωσαν ότι στον φάκελο δεν υπήρχε ύποπτη σκόνη ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά σε άνθρωπο, ή στο χώρο, έφυγαν, αφήνοντας στην προϊσταμένη της Γραμματείας τον φάκελο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα πορεία για τον Δημ. Κουφοντίνα  - https://t.co/Ckgf2Qsodc -

  • Σε σοβαρό τροχαίο 46χρονος στη Σκιάθο - https://t.co/9EL6StDGvu -

  • Το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» αναζητά τα Μνημεία που βρίσκονται σε κίνδυνο σε όλη την Ελλάδα - https://t.co/Sz4lARIbfp -

"Αλιεύοντας" την είδηση