Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Επεισόδιο Ρομά με αστυνομικούς στο Αλιβέρι
Επεισόδιο Ρομά με αστυνομικούς στο Αλιβέρι

Επεισόδιο Ρομά με αστυνομικούς στο Αλιβέρι

Επεισόδιο σε βάρος στυνομικών προκλήθηκε δύο ώρες μετά τ μεσάνυχτα σήμερα, όταν περίπου 15 ρομά, που διασκέδαζαν σε σπίτι, επιτέθηκαν με χέρια και πόδια κατά δύο αστυνομικών, που πήγαν να κάνουν έλεγχο για στον οικισμό Αλιβερίου, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσουν ελαφρές σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στη δύο ρομά 34 και 46 χρονών, ενώ αναζητείται ένας 46χρονος, για απείθεια, βία κατά αστυνομικών, , απειλή και μη λήψη μέτρων ς κατά του Covid.

Οι κατηγορούμενοι βρισκόταν με άλλους δέκα και πλέον ομοφύλους τους σε σπίτι και διασκέδαζαν με δυνατής έντασης μουσική, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ηρεμήσουν περίοικοι.

Στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία και έξω από το σπίτι πήγαν δύο 44 και 41 χρονών, για να βεβαιώσουν παράβαση διατάραξης κοινής ησυχίας.

Οι περίπου 15 ρομά που βρισκόταν στο σπίτι βγήκαν έξω και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, χτυπώντας τους με χέρια και πόδια, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσουν σωματικές βλάβες και τα μεταφερθούν στο οσοκομείο για .

Στις 9.00 το πρωί η Αστυνομία πήγε ξανά στο σπίτι, συνέλαβε τους δύο και αναζητά έναν τρίτο που αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στο επεισόδιο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση