Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Επεισόδιο Ρομά με αστυνομικούς στο Αλιβέρι
Επεισόδιο Ρομά με αστυνομικούς στο Αλιβέρι

Επεισόδιο Ρομά με αστυνομικούς στο Αλιβέρι

Επεισόδιο σε βάρος στυνομικών προκλήθηκε δύο ώρες μετά τ μεσάνυχτα σήμερα, όταν περίπου 15 ρομά, που διασκέδαζαν σε , επιτέθηκαν με χέρια και πόδια κατά δύο αστυνομικών, που πήγαν να κάνουν έλεγχο για διατάραξη κοινής ησυχίας στον οικισμό Αλιβερίου, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσουν ελαφρές σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στη δύο ρομά 34 και 46 χρονών, ενώ αναζητείται ένας 46χρονος, για απείθεια, βία κατά αστυνομικών, εξύβριση, απειλή και μη λήψη μέτρων προστασίας κατά του Covid.

Οι κατηγορούμενοι βρισκόταν με άλλους δέκα και πλέον ομους τους σε σπίτι και διασκέδαζαν με δυνατής έντασης , με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ηρεμήσουν περίοικοι.

Στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία και έξω από το σπίτι πήγαν δύο αστυ 44 και 41 χρονών, για να βεβαιώσουν διατάραξης κοινής ησυχίας.

Οι περίπου 15 ρομά που βρισκόταν στο σπίτι βγήκαν έξω και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, χτυπώντας τους με χέρια και πόδια, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσουν σωματικές βλάβες και τα μεταφερθούν στο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Στις 9.00 το πρωί η Αστυνομία πήγε ξανά στο σπίτι, συνέλαβε τους δύο δράστες και αναζητά έναν τρίτο που αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση