Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Επεισοδιακή σύλληψη δύο ΡΟΜΑ στον οικισμό Αλιβερίου
Επεισοδιακή σύλληψη δύο ΡΟΜΑ στον οικισμό Αλιβερίου

Επεισοδιακή σύλληψη δύο ΡΟΜΑ στον οικισμό Αλιβερίου

 

Επεισοδιακή σύλληψη  δύο ΡΟΜΑ  έγινε σήμερα  στις 03:30 μ.μ., από αστυνομικούς του Α.Τ. .

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ένας 47χρονος  και ένας  23χρονος, καθόσον επιβαίνοντες σε ΙΧΦ, ο (α) ως οδηγός και ο (β) ως επιβαίνων, κινούμενοι ύποπτα, έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους, οι οποίοι ενημέρωσαν το Α.Τ. για τον έλεγχό τους και η εποχούμενη περιπολία ως άνω Τμήματος το εντόπισε κινούμενο επί του παράδρομου της , ενεργώντας σήμα στάσης αυτού χωρίς όμως να υπακούσουν σε αυτό και αναπτύσσοντας ταχύτητα προκείμενου διαφύγουν.

Με τη συνδρομή έτερων σταθμών, το όχημα ακινητοποιήθηκε εντός οικισμού Αλιβερίου Ρομά . Ιωνίας , ενώ κατά τον γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, οι αρνήθηκαν τις δοθείσες εντολές-οδηγίες απωθώντας τους αστυνομικούς.

Τέλος, ένας 26χονος συνελήφθη σήμερα 02/06/2022στις 09:50 π.μ. , από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφάλειας Βόλου,   καθόσον σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση Τριμελούς Πλημ/κείου Βόλου, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικασθεί σε φυλάκισης οχτώ (8) μηνών, για την πράξη της «Κλοπής τος κατ' εξακολούθηση», επί της οποίας με Απόφαση Τριμελούς Πλημ/κείου Βόλου, χορηγήθηκε δύο (2) ετών σε τέσσερις (4) εξαμηνιαίες .

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση