Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Επεισοδιακή σύλληψη δύο ΡΟΜΑ στον οικισμό Αλιβερίου
Επεισοδιακή σύλληψη δύο ΡΟΜΑ στον οικισμό Αλιβερίου

Επεισοδιακή σύλληψη δύο ΡΟΜΑ στον οικισμό Αλιβερίου

 

Επεισοδιακή σύλληψη  δύο ΡΟΜΑ  έγινε σήμερα  στις 03:30 μ.μ., από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ένας 47χρονος  και ένας  23χρονος, καθόσον επιβαίνοντες σε ΙΧΦ, ο (α) ως και ο (β) ως επιβαίνων, κινούμενοι ύποπτα, έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους, οι οποίοι ενημέρωσαν το για τον έλεγχό τους και η εποχούμενη περιπολία ως άνω Τμήματος το εντόπισε κινούμενο επί του παράδρομου της ΠΑΘΕ, ενεργώντας σήμα στάσης αυτού χωρίς όμως να υπακούσουν σε αυτό και αναπτύσσοντας ταχύτητα προκείμενου διαφύγουν.

Με τη συνδρομή έτερων σταθμών, το ακινητοποιήθηκε εντός οικισμού Αλιβερίου Ρομά Ν. Ιωνίας Βόλου, ενώ κατά τον γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, οι αρνήθηκαν τις δοθείσες εντολές-οδηγίες απωθώντας τους αστυνομικούς.

Τέλος, ένας 26χονος συνελήφθη σήμερα 02/06/2022στις 09:50 π.μ. , από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφάλειας Βόλου,   καθόσον σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση Τριμελούς Πλημ/κείου Βόλου, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικασθεί σε ποινή φυλάκισης οχτώ (8) μηνών, για την πράξη της «Κλοπής ρεύματος κατ’ εξακολούθηση», επί της οποίας με Απόφαση Τριμελούς Πλημ/κείου Βόλου, χορηγήθηκε δύο (2) ετών σε τέσσερις (4) εξαμηνιαίες δόσεις.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αυξημένες κατά 36% οι θέσεις στο Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο - https://t.co/MC6r1SKCFU… -

  • Απεβίωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος #ΘεόδωροςΠάγκαλος - https://t.co/sCWX8qxpLw -

  • Γιατί οι άνθρωποι κάνουν λιγότερο #σεξ; #σεξ - https://t.co/7AyE5YcwPo -

"Αλιεύοντας" την είδηση