Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επανασυστήνεται και σε υπηρεσία από 1η Ιουλίου η Δημοτική Αστυνομία Βόλου
Επανασυστήνεται και σε υπηρεσία από 1η Ιουλίου η Δημοτική Αστυνομία Βόλου

Επανασυστήνεται και σε υπηρεσία από 1η Ιουλίου η Δημοτική Αστυνομία Βόλου

Στους δρόμους της πόλης βγαίνει και πάλι η από την 1η Ιουλίου 2015, δεδομένου ότι ο Δήμος είναι από τους πρώτους πανελλαδικά που δέχθηκε να προχωρήσει στην επανασύσταση της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Δημ. Πέγιο, στη Δημοτική Αστυνομία επιστρέφουν πέντε άτομα τα οποία είχαν μεταταχθεί στη Αστυνομία, ενώ οι υπόλοιποι δεν έχουν δικαίωνα να επιστρέψουν, οπότε παραμένουν στις θέσεις που είχαν μεταταχθεί.

Επίσης στα πέντε άτομα που θα επιστρέψουν στα παλιά τους λημέρια, θα προστεθούν άλλοι πέντε υπάλληλοι, προερχόμενοι από το Τμήμα Προσόδων του Δήμου .

α σημειωθεί ότι η , πριν την κατάργησή της ήταν στελεχωμένη με 35 άτομα που είχαν 32 αρμοδιότητες, ενώ πλέον τα 10 άτομα που θα απασχοληθούν θα έχουν μια αρμοδιότητα που θα αφορά την κυκλοφορία, την παράνομη στάθμευση, τις θέσεις ΑΜΕΑ κ.λπ.

Ο κ. Πέγιος διευκρίνισε ότι οι υπάλληλοι της θα δουλεύουν με σχετική στολή σε δύο βάρδιες/ ημέρα (7.00 π.μ. -3.00 μ.μ. και 2.00 μ.μ. έως 10.00 μ.μ.), ενώ τα Σάββατα θα εργάζονται σε μια βάρδια κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Επίσης οι δημοτικοί θα χρησιμοποιούν κατά την υπηρεσία τους δυο και μοτοποδήλατα του Δήμου.

Τέλος, ο αντιδήμαρχος ανέφερε ότι ο Δήμος θα κινήσει διαδικασία ς ή μετάταξης υπαλλήλων, προκειμένου να ενισχυθεί η Δημοτική Αστυνομία, μετά την 1/1/16 που θα επιτρέπονται οι .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση