Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Επανασυστήνεται και σε υπηρεσία από 1η Ιουλίου η Δημοτική Αστυνομία Βόλου
Επανασυστήνεται και σε υπηρεσία από 1η Ιουλίου η Δημοτική Αστυνομία Βόλου

Επανασυστήνεται και σε υπηρεσία από 1η Ιουλίου η Δημοτική Αστυνομία Βόλου

Στους δρόμους της πόλης βγαίνει και πάλι η Δημοτική Αστυνομία από την 1η Ιουλίου 2015, δεδομένου ότι ο είναι από τους πρώτους πανελλαδικά που δέχθηκε να προχωρήσει στην επανασύσταση της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Δημ. Πέγιο, στη Δημοτική Αστυνομία επιστρέφουν πέντε άτομα τα οποία είχαν μεταταχθεί στη Αστυνομία, ενώ οι υπόλοιποι δεν έχουν δικαίωνα να επιστρέψουν, οπότε παραμένουν στις θέσεις που είχαν μεταταχθεί.

Επίσης στα πέντε άτομα που θα επιστρέψουν στα παλιά τους λημέρια, θα προστεθούν άλλοι πέντε υπάλληλοι, προερχόμενοι από το Τμήμα Προσόδων του Δήμου .

Να σημειωθεί ότι η , πριν την κατάργησή της ήταν στελεχωμένη με 35 άτομα που είχαν 32 αρμοδιότητες, ενώ πλέον τα 10 άτομα που θα απασχοληθούν θα έχουν μια αρμοδιότητα που θα αφορά την κυκλοφορία, την παράνομη στάθμευση, τις θέσεις ΑΜΕΑ κ.λπ.

Ο κ. Πέγιος διευκρίνισε ότι οι υπάλληλοι της θα δουλεύουν με σχετική στολή σε δύο βάρδιες/ ημέρα (7.00 π.μ. -3.00 μ.μ. και 2.00 μ.μ. έως 10.00 μ.μ.), ενώ τα Σάββατα θα εργάζονται σε μια βάρδια κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Επίσης οι θα χρησιμοποιούν κατά την υπηρεσία τους δυο και του Δήμου.

Τέλος, ο αντιδήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι ο θα κινήσει διαδικασία πρόληψης ή μετάταξης υπαλλήλων, προκειμένου να ενισχυθεί η Δημοτική Αστυνομία, μετά την 1/1/16 που θα επιτρέπονται οι προσλήψεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση