Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Επ’ αόριστον αναστολή εργασίας για 10 ανεμβολίαστους εργαζόμενους στο Γηροκομείο Βόλου
Επ’ αόριστον αναστολή εργασίας για 10 ανεμβολίαστους εργαζόμενους στο Γηροκομείο Βόλου

Επ’ αόριστον αναστολή εργασίας για 10 ανεμβολίαστους εργαζόμενους στο Γηροκομείο Βόλου

Σε επ' αόριστον αναστολή ς τίθενται από σήμερα Δευτέρα 16 Αυγούστου οι εργαζόμενοι σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και σε μονάδες υγείας του δημοσίου και ιδιωτικές, που δεν εμβολιάζονται κατά του κορωναϊού.

Στο πλαίσιο αυτό 10 εργαζόμενοι στο ηροκομείο του τέθηκαν σε επ' απόριστον αναστολή, ενώ συνεχίζεται η διαδικασία κατάθεσης των βιογραφικών από την περασμένη Παρασκευή στο πλαίσιο προκήρυξης των θέσεων από το Ίδρυμα.

Η διοίκηση του ιδρύματος είχε κάνει γνωστή τη θέση της τονίζοντας ότι: “θα προχωρούσε στην πλήρωση των θέσεων, όσων εργαζομένων αρνούνταν τον εμβολιασμό, οπότε σήμερα και για να αντιμετωπίσει την κατεπείγουσα κατάσταση, λαμβάνοντας υπόψιν την συνολική κατάσταση που επικρατεί στη χ και δυνάμει του ν. 4820/ (περί ς εμβολιασμού) και της με αριθμ. πρωτ. 59589/11555/10-8-2021 εγκυκλίου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (ΑΔΑ: 6ΛΨΙ46ΜΤΛΚ-ΜΞΧ), προκηρύσσει την πλήρωση των θέσεων νοσηλευτών , γενικών καθηκόντων και μαγείρων, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με έδρα τον Βόλο.

Εν τω μεταξύ σήμερα οι υγειονομικοί πραγματοποιούν στάση ς και διαμαρτυρίας στις 12.30 έξω από το Νοσοκομείο του , με αφορμή την του εμβολιασμού .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση