Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΥΓΕΙΑ / Επ’ αόριστον αναστολή εργασίας για 10 ανεμβολίαστους εργαζόμενους στο Γηροκομείο Βόλου
Επ’ αόριστον αναστολή εργασίας για 10 ανεμβολίαστους εργαζόμενους στο Γηροκομείο Βόλου

Επ’ αόριστον αναστολή εργασίας για 10 ανεμβολίαστους εργαζόμενους στο Γηροκομείο Βόλου

Σε επ’ αόριστον αναστολή εργασίας τίθενται από σήμερα Δευτέρα 16 Αυγούστου οι σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και σε μονάδες υγείας του δημοσίου και ιδιωτικές, που δεν εμβολιάζονται κατά του κορωναϊού.

Στο πλαίσιο αυτό 10 εργαζόμενοι στο του Βόλου τέθηκαν σε επ’ απόριστον αναστολή, ενώ συνεχίζεται η διαδικασία κατάθεσης των βιογραφικών από την περασμένη Παρασκευή στο πλαίσιο προκήρυξης των θέσεων από το Ίδρυμα.

Η διοίκηση του ιδρύματος είχε κάνει γνωστή τη θέση της τονίζοντας ότι: “θα προχωρούσε στην πλήρωση των θέσεων, όσων εργαζομένων αρνούνταν τον εμβολιασμό, οπότε σήμερα και για να αντιμετωπίσει την κατεπείγουσα κατάσταση, λαμβάνοντας υπόψιν την συνολική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και δυνάμει του ν. 4820/2021 (περί υποχρεωτικότητας εμβολιασμού) και της με αριθμ. πρωτ. 59589/11555/10-8- εγκυκλίου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (ΑΔΑ: 6ΛΨΙ46ΜΤΛΚ-ΜΞΧ), προκηρύσσει την πλήρωση των θέσεων νοσηλευτών , γενικών καθηκόντων και μαγείρων, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με έδρα τον Βόλο.

Εν τω μεταξύ σήμερα οι υγειονομικοί πραγματοποιούν στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας στις 12.30 έξω από το του Βόλου , με αφορμή την του εμβολιασμού .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση