Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έως 100 εκ. ευρώ ο προϋπολογισμός του Δήμου Βόλου για το 2016
Έως 100 εκ. ευρώ ο προϋπολογισμός του Δήμου Βόλου για το 2016

Έως 100 εκ. ευρώ ο προϋπολογισμός του Δήμου Βόλου για το 2016

 

Έως 100 εκ. ευρώ θα είναι ο προϋπολογισμός του Δήμου Βόλου για το 2016 και   αναμένεται να κατατεθεί στο Παρατηρητήριο του υπουργείου Εσωτερικών στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο  αντιδήμαρχος Οικονομικών   Δημ. Πέγιος, αναφερόμενος στο ύψος του προϋπολογισμού για το 2016 είπε πως «θα κινηθεί στην ουσία στα περσινά επίπεδα και θα αγγίξει τα 95 έως 100εκ. ευρώ” και πρόσθεσε:  “Δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές συγκριτικά με πέρυσι ως προς το ποσό, αλλά θα είναι βασισμένος στα νέα έργα που προτείνονται προς υλοποίηση» .

Ο ίδιος ανέφερε ότι «ο προϋπολογισμός του Δήμου Βόλου για το 2016 θα είναι έτοιμος την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη», παρά του ότι στην σχετική εγκύκλιο του αρμόδιου υπουργείου Εσωτερικών προς όλους τους ΟΤΑ της χώρας, τονίζεται ότι οι προϋπολογισμοί πρέπει να κατατεθούν μέχρι αύριο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Πέγιος  είπε ακόμη  ότι «η προαναφερόμενη προθεσμία τυπικά ισχύει, αλλά αναμένεται να δοθεί παράταση στην καταληκτική ημερομηνία, καθώς βάσει της ενημέρωσης που υπάρχει από το υπουργείο Εσωτερικών, κανείς Δήμος δεν έχει «ανεβάσει» ηλεκτρονικά στο Παρατηρητήριο προϋπολογισμό. Είναι στην ουσία δεδομένο ότι θα δοθεί παράταση, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε τον προϋπολογισμό. Όλες οι διευθύνσεις του Δήμου έχουν καταθέσει τους προϋπολογισμούς τους  και σήμερα τελευταία η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου  έστειλε τον δικό της προϋπολογισμό για να ενσωματωθεί, όπως και των   υπολοίπων Υπηρεσιών, ώστε να γίνουν οι τελευταίες παρατηρήσεις από την Υπηρεσία Οικονομικών».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • "Κώδωνα κινδύνου"  για τον κίνδυνο υπερμετάδοσης του κορωναϊού εξαιτίας καταλήψεων στα σχολεία… - https://t.co/kbfujme7pV -

  • Xωροθέτηση νέου ΣΕΣ στον Δήμο Βόλου - https://t.co/vdnjGNrN54 -

  • Προκήρυξη δύο θέσεων για γιατρούς στο Νοσοκομείο Βόλου - https://t.co/1oeWlpW8cn -

"Αλιεύοντας" την είδηση