Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Eoρταστική τελετή φωταγώγησης του Βόλου με την Έλενα Παπαρίζου
Eoρταστική τελετή φωταγώγησης του Βόλου με την Έλενα Παπαρίζου

Eoρταστική τελετή φωταγώγησης του Βόλου με την Έλενα Παπαρίζου

Εορταστική ήταν απόψε η   του Βόλου, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του 2018, ενώ ο ζεστός καιρός βοήθησε να βρεθούν  στην παραλία  χιλιάδες κόσμου.

Ωστόσο ο άνεμος ς 6 μποφόρ, απέτρεψε να σηκωθεί το κόκκινο σε σχήμα ς, ενώ η Έλενα Παπαρίζου, επίσημη προσκεκλημένη στην , έφτασε στην εξέδρα που είχε στηθεί δίπλα από την «Αργώ», στο , μέσω θαλάσσης με ρυμουλκό σκάφος,  και  ξεσήκωσε τον κόσμο με την παρουσία της.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7 το από γευμα  με τους ήχους της συμφωνικής ορχήστρας Βόλου υπό την καθ του μαέστρου Ιωακείμ Μπαλτσαβιά και τη φωνή της σοπράνο και καθηγήτρια μονωδίας Σύλβιας Τσιμπανάκου, το μουσικό σύνολο Voice and Voices, τα  100 παιδιά μέλη της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βόλου.

Παράλληλα, χορευτικά και φιγούρες παιδικών ηρώων κρατούσαν συντροφιά το πλήθος κόσμου και ακολούθησε ο Σταν,  που ερμήνευσε Χριστουγεννιάτικα κομμάτια.

Στη συνέχεια έφτασε δια θαλάσσης πάνω σε ρυμουλκό σκάφος η Έλενα Παπαρίζου, που πάτησε στη στεριά σε κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί γι' αυτό το σκοπό.

Η Έλενα Παπαρίζου είπε ότι κατάγεται  από τη Θεσσαλία και χαίρεται που βρέθηκε στην πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας. Όπως ανέφερε  έχει πολλούς συγγενείς στην περιοχή και σήμερα το πρωί πήγε στην Αγριά, συνάντησε συγγενείς της και παιδικούς φίλους. «Είναι η πόλη μου» δήλωσε.

Στη συνέχεια και αφού η Έλενα Παπαρίζου παρουσίασε τη Συμφωνική του Βόλου ερμήνευσε δύο Χρισουγεννιάτικα και δύο δικά της τραγούδια.

Στη συνέχεια, πάτησε τον διακόπτη και η πόλη φωταγωγήθηκε, όπως και το σκάφος της Αργούς στην παραλία, ενώ εντυπωσιακό ήταν το θέαμα των βεγγαλικών.

Ακολούθως, έγινε πορεία στην οδό Δημητριάδος, που ακολούθησε πολύς κόσμος, κάτω από τα μπλε φώτα. Της πορείας προπορευόταν άμαξες με άλογα, ενώ ακολουθούσε η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου, πιο πίσω πεζή η Έλενα Παπαρίζου με τον Σταν  και πιο πίσω ο κόσμος.

Η πορεία κατευθύνθηκε στη Σοκολατούπολη, η δεύτερη στάση έγινε στο φωτισμένο Χριστουγεννιάτικο δένδρο (αρχή της οδού Ιάσονος), για να καταλήγει στο χωριό του Άη Βασίλη, στην Πλατεία , όπου έγινε συναυλία.

Να σημειωθεί ότι από τις 18:30 έως τις 21:00, διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις κεντρικές οδούς  Ιάσονος – Δημητριάδος – Κ. Καρτάλη – Π. Μελά – Ελ. Βενιζέλου – Γαμβέτα – Σ. Σπυρίδη – Φιλελλήνων – Ροζού – Αθ. Διάκου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς η κυκλοφορία διοχετεύονταν από την οδό Αργοναυτών που ήταν διπλής κατεύθυνσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση