Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΚΑΡΔΙΤΣΑ / Εντυπωσιασμένη από την προσφορά του Παραρτήματος Καρδίτσας η υφυπουργός Μιχαηλίδου
Εντυπωσιασμένη από την προσφορά του Παραρτήματος Καρδίτσας η υφυπουργός Μιχαηλίδου

Εντυπωσιασμένη από την προσφορά του Παραρτήματος Καρδίτσας η υφυπουργός Μιχαηλίδου

 

Τη δομή του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Καρδίτσα, επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  Δόμνα Μιχαηλίδου στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην πληγείσα από τη θεσσαλική πόλη.

Η κ. Μιχαηλίδου ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του κέντρου και συναντήθηκε με τους «σύγχρονους ήρωες», «τα διαμάντια» του κέντρου, όπως συνηθίζει να αποκαλεί το προσωπικό του η πρόεδρος του Δήμητρα Παππά, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους οι οποίοι δε δίστασαν στη διάρκεια της καραντίνας να κινηθούν πεζή για να φτάσουν στη δουλειά κάτω από επικίνδυνες συνθήκες.

Επίσης γνώρισε νεοπροσληφθείσες νοσηλεύτριες του επικουρικού και έκτακτου προσωπικού – 19 αλλά και εργαζόμενες από το πρόσφατα ενεργοποιημένο κοινωφελές πρόγραμμα, προσλήψεις που έτρεξε με απίστευτες ταχύτητες η ίδια η υφυπουργός.

Η κ. Μιχαηλίδου δήλωσε εντυπωσιασμένη από την αγάπη και τη που εισπράττουν καθημερινά τα παιδιά αυτά από το προσωπικό του κέντρου και συνεχάρη την πρόεδρο κ. Παππά για το «θεάρεστο» – όπως το χαρακτήρισε- που επιτελεί, τις καινοτόμες ιδέες που εφαρμόζει, τον άψογο συντονισμό για την από τον – 19 και την αφοσίωση της στις απαιτήσεις της προνοιακής πολιτικής στη .

Εξήρε τέλος το γεγονός ότι το ενισχύει το κοινωνικό παντοπωλείο της πληγείσας Καρδίτσας, με ψυγείο και παλέτες εμφιαλωμένων νερών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει γεύματα σε όσους έχουν ανάγκη καθώς και προσωρινή στέγη σε 8 συνανθρώπους  που έχασαν το σπίτι τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση