Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εντυπωσιακό θέαμα πρόσφεραν οι αεροπόροι της 111 Π.Μ. στην παραλία του Βόλου
Εντυπωσιακό θέαμα πρόσφεραν οι αεροπόροι της 111 Π.Μ. στην παραλία του Βόλου

Εντυπωσιακό θέαμα πρόσφεραν οι αεροπόροι της 111 Π.Μ. στην παραλία του Βόλου

Εντυπωσιακό θέαμα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν αυτή την ώρα στην του Βόλου  με τις αεροπορικές επιδείξεις, με δύσκολους και θεαματικούς ελιγμούς, με καπνογόνα αλλά και ταχύτατες διελεύσεις.

Τα  της έσκισαν τους αιθέρες, πέταξαν πολύ χαμηλά πάνω από τις πολυκατ στο κέντρο της πόλης και όλοι βγήκαν στα μπαλκόνια να απολαύσουν το εντυπωσιακό θέαμα που συνοδεύονταν   από τον εκκωφαντικό θόρυβο των «ιπτάμενων γερακιών»

Το της αεροπορικής επίδειξης στην του Βόλου περιελάμβανε  αρχικά επίδειξη αεροσκάφους Τ-6 της ομάδας «Δαίδαλος» και στη συνέχεια επίδειξη του F-16 της ομάδας «Ζεύς», ενώ στην επίδειξη συμμετείχε και επιθετικό ελικοπτέρου AH-64 .

Σημειώνεται ότι οι επιδείξεις περιλαμβάνονται  στο φετινό εκδηλώσεων της Πολεμικής Αεροπορίας, στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια του εορτασμού, το της στη Ν. Αγχίαλο θα είναι ανοικτό με στατική έκθεση, ίσως και πτήσεις αερομοντέλων στις 5,6,7 Νοεμβρίου από 9 π.μ. μέχρι 5 μ.μ. και στις 8 Νοεμβρίου από 1 το μεσημέρι μέχρι 5 μ.μ.

 

HELLENIC AIR FORCE YEARBOOK f162 F-16 Blk-52 adv HELLENIC AIR FORCE YEARBOOK

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση