Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εντυπωσιακοί αγώνες Jet Ski  και απονομή επάθλων στην παραλία του Βόλου 
Εντυπωσιακοί αγώνες Jet Ski  και απονομή επάθλων στην παραλία του Βόλου 

Εντυπωσιακοί αγώνες Jet Ski  και απονομή επάθλων στην παραλία του Βόλου 

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet Ski  «Acropolis Jet Raid Greece 2017». Η αυλαία των αγώνων θα πέσει αύριο Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στην του Βόλου, όπου στις 5.00 και τις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίοι αγώνες στο κομμάτι της ς μεταξύ Αγίου νσταντίνου – Ηρώου, πλησίον της παραλιακής οδού, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει ένα εντυπωσιακό θέαμα. Στις 7.00μ.μ. στην εξέδρα που έχει στηθεί στην περιοχή του Ηρώου θα πραγματοποιηθεί η απονομής των επάθλων των νικητών.

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 και υλοποιήθηκαν στις περιοχές του Βόλου, της Αγριάς, των Αλυκών, της Αμαλιάπολης και στη θαλάσσια περιοχή Σκιάθου και Σκοπέλου.

Η υποδοχή και φιλοξενία των αθλητών στο σύνολο της περιοχής της Μαγνησίας υπήρξε ιδιαίτερα θερμή και η συν μεταξύ των Δήμων, των Λιμενικών Αρχών, του και των τοπικών συλλόγων και φορέων έφερε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τη διοργάνωση.

Τις αθλητικές ομάδες συνοδεύουν δημοσιογράφοι έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ς από τις χώρες προέλευσης και ήδη το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από εντυπωσιακά video περιοχών της Μαγνησίας και των Σποράδων.

Ιδιαίτερη προβολή της περιοχής έχει πραγματοποιηθεί στη αλλία, καθώς ήδη της χώρας έχουν παρουσιάσει εκτενή ρεπορτάζ των αγώνων.

Η επιτυχία της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή οδήγησε σε συζητήσεις μεταξύ της δημοτικής αρχής και των διοργανωτών, ώστε να συνεχιστεί η συν και η πόλη  να φιλοξενεί σε ετήσια βάση παγκόσμιας διάστασης event αγώνων Jet Ski και να καθιερωθεί  ως προορισμός αθλητικού τουρισμού για το συγκεκριμένο άθλημα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση