Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις για τις τηλεοπτικές άδειες
Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις για τις τηλεοπτικές άδειες

Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις για τις τηλεοπτικές άδειες

Αντίστροφ μετρά ο γι την ολο της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες και την των τεσσάρων ομίλων που θα τις εξασφαλίσουν.

Πλήθος δημοσιογράφων και δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία έχουν στηθεί έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης αναμένοντας τα αποτελέσματα της δημοπρασίας, με την αγωνία να κορυφώνεται για το ποιοι θα είναι τελικά οι τέσσερις «νικητές».

Οι ερμητικά κλειστές πόρτες της ΓΓ αναμένεται σήμερα να ανοίξουν, μιας και η διαδικασία τυπικά θα φθάσει στο τέλος της και οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας θα έχουν πλειοδοτηθεί στους δικαιούχους τους. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την ολο της διαδικασίας θα χρειαστούν περίπου δύο ώρες μέχρι να καθαρογραφεί η . Αγνωστο παραμένει όμως εάν στο μεταξύ οι συμμετέχοντες θα πάρουν το «πράσινο » για να αποχωρήσουν.

Πάντως, η ροή πληροφοριών από το εσωτερικό του κτιρίου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης είναι μηδενική γεγονός που κάνει τα σενάρια για τους πιθανούς πλειοδότες να φουντώνουν.

Οι και οι εκπρόσωποί τους πέρασαν και τη δεύτερη νύχτα στα ράντζα που έχουν στηθεί σε ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους, χωρίς να έχουν επικοινωνία ο ένας με τον άλλον.

Όσο για το εξωτερικό του κτιρίου θυμίζει «αστακό» καθώς πλήθος αστυνομικών δυνάμεων έχουν αναλάβει την περιφρούρησή του.

 

 

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση