Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εντοπίστηκε στην Εύβοια η σορός του άτυχου Πηλιορείτη ψαροντουφεκά Δημήτρη Παπανικολάου
Εντοπίστηκε  στην  Εύβοια η σορός του άτυχου Πηλιορείτη ψαροντουφεκά Δημήτρη Παπανικολάου

Εντοπίστηκε στην Εύβοια η σορός του άτυχου Πηλιορείτη ψαροντουφεκά Δημήτρη Παπανικολάου

Εντοπίστηκε πό ψρά στην Μαύρικας στα Βασιλικά Ευβοίας λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί η  σορός του 35χρονου ψαροντουφεκά   Δημήτρη Παπανικολάου από το Προμύρι, που αγνοούνταν  απο το απόγευμα της Τρίτης, που είχε πάει για ψαροντούφεκο στον Μουρτιά.

Ο ενημέρωσε το Λιμεναρχείο και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με του αγνοούμενου, ενώ στην Εύβοια κλήθηκαν οι συγγενείς του 35χρονου, για να αναγνωρίσουν τη σορό.

Εν τω μεταξύ, από νωρίς το πρωί είχαν ξεκινήσει για τέταρτη συνεχή μέρα οι στην παραλία . Πηλίου, από λιμενικούς, , πυροσβέστες και εθελοντές, αλλά  μετά την εξέλιξη αυτή σταμάτησαν και αναμένουν την ταυτο, καθώς το πιθανότερο είναι τα θαλάσσια τα να “ξέβρασαν” στον άτυχο 35χρονο ψαρά στην Εύβοια.

Ο Σύλλογος Πλατανιά Πηλίου εκφράζει την οδύνη του για τον άτυχο χαμό του συγχωριανού  Δημήτρη Παπανικολάου  και τα θερμά συλληπητήρια στους οικείους του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση