Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εντοπίστηκαν σώοι οι πέντε ορειβάτες στην Όθρυ
Εντοπίστηκαν σώοι  οι πέντε ορειβάτες στην Όθρυ

Εντοπίστηκαν σώοι οι πέντε ορειβάτες στην Όθρυ

Εντοπίστηκαν σώοι οι πέντε στην Όθρυ και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βρύναινας Αλμυρού.

Οι πέντε άνδρες (τρεις από τα και δύο από τη Λάρισα), εντοπίστηκαν πριν λίγη ώρα σε ύψωμα στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Βρύναινας, κοντά στο Μαυρο και τους παρέλαβαν ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας Αλμυρού .

Πρόκειται για τρεις άνδρες και δύο γυναίκες, που βρισκόταν στην περιοχή από χθες, για να κάνουν και καταρρίχηση στο φράγμα και τους έπιασε η νύχτα, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολιστούν και να χαθούν.

Ως γνωστόν από νωρίς το πρωί η μητέρα του ενός από τους πέντε ενημέρωσε την Υπηρεσία και στήθηκε επιχείρηση από το Κλιμάκιο του Αλμυρού και από το Βόλο, ενώ κλήθηκε και κλιμάκιο της και στην επιχείρηση έλαβαν μέρος της περιοχής Αλμυρού που γνώριζαν καλά το σημείο.

Η περιοχή ήταν δύσκολη, οι πέντε ορειβάτες, βρισκόταν από την αρχή ως το τέλος του φράγματος, σε μια διαδρομή 2,7 χλμ. δύσκολη όμως, αφού υπάρχουν καταρράκτες μέχρι και 22 μ. ύψους και για να τους προσεγγίσουν απαιτούνταν καταρρίχηση.

Τελικά, οι πέντε ορειβάτες βρέθηκαν σήμερα το πρωί προς την έξοδο του φράγματος , χαίρουν άκρας υγείας και μεταφέρονται προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση