Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εντόπισαν παιδάκι που χάθηκε και τη μητέρα του
Εντόπισαν παιδάκι που χάθηκε και τη μητέρα του

Εντόπισαν παιδάκι που χάθηκε και τη μητέρα του

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και συνάδελφός του

 

Ένα ηλικίας 2,5 χρονών με καταγωγή από την Αλβανία που χάθηκε χθες στο κέντρο του Βόλου εντόπισε εκτός υπηρεσίας αστυνομικός  , ενώ άλλος συνάδελφός του , που μένει κοντά στην περιοχή βοήθησε για να βρεθεί η μητέρα του και να το παραλάβει από την Παιδιατρική του οσοκομείου, όπου είχε μεταφερθεί.

Το περιστατικό συνέβη  χθες μετά τις 7.00 το απόγευμα, στο κέντρο του Βόλου,όταν η μητέρα του παιδιού βγήκε για λίγο από το σπίτι και άφησε το παιδί να το προσέχουν δύο μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά. Εκείνα όμως απορροφήθηκαν σε ηλεκτρονικό παιχνίδι, με το να βγει ξυπόλυτο από το σπίτι και να περιπλανιέται στο δρόμο.

Στις 8.00 το βράδυ, εκτός υπηρεσίας αστυνομικός του Α.Τ. Βόλου, εντόπισε το παιδί που κυκλοφορούσε ξυπόλυτο, διαπίστωσε ότι δεν μιλούσε Ελληνικά και το μετέφερε στην Παιδιατρική του οσοκομείου Βόλου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η υπηρεσία και άλλος αστυνομικός, που μένει στη γειτονιά που βρέθηκε το παιδάκι,  βρήκε το σπίτι   και τη μητέρα του,  η οποία το έψαχνε και της είπε να παραλάβει το παιδί από την Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου.

 

Συνελήφθη «νταής»

Για αντίσταση κατά της Αρχής, εξύβριση και κακόβουλη βλασφημία συνελήφθη ένας 26χρονος στον Βόλο σήμερα τα ξημερώματα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. 

Ο 26χρονος μετέβαινε σε Ι.Χ.Ε. μαζί με άλλο άτομο.

Στην οδό Σέκερη οι αστυνομικοί σταμάτησαν το για έλεγχο.

Ωστόσο ο 26χρονος αρνήθηκε, αρνήθηκε να συνεργαστεί.

Κατά τη διάρκεια προσαγωγής του στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου εξύβρισε απρόκλητα αστυνομικό και στη συνέχεια, ευρισκόμενος μέσα στο αστυνομικό κατάστημα, προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψής του, απωθώντας με τα χέρια του τον αστυνομικό, εξυβρίζοντας ταυτόχρονα τα θεία.

 

Οδηγούσε μεθυσμένος
Υπό την επήρεια αλκοόλ συνελήφθη να οδηγεί 36χρονος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ σε συνεργασία με αστυνομικούς της Τροχαίας.
Σε έλεγχο που έγινε στον 36χρονο στις 4 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Αθηνών,  υποβλήθηκε σε αλκοτέστ κι εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο του στην πρώτη μέτρηση 1,56mg/dL και στη δεύτερη 1,79 mg/l.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση