Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έντονη η χιονόπτωση στο Βόλο και περιφερειακά 
Έντονη η χιονόπτωση στο Βόλο και περιφερειακά 

Έντονη η χιονόπτωση στο Βόλο και περιφερειακά 

Έντονη η χιονόπτωση ενέσκηψε μέσα στο Βόλο και περιφερειακά  από τις 11. 00 το βράδυ και όλα έχουν ντυθεί στα λευκά.

Οι νιφάδες του χιονιού πέφτουν ασταμάτητα μέχρι και αυτή την ώρα και απ' ό,τι φαίνεται η πόλη τόσο κεντρικά όσο και περιφερειακά θα ντυθεί σε μεγάλο βαθμό  με το λευκό της πέπλο.

Μηχανήματα είναι στους δρόμους και κάνουν ρίψη άλατος άμα τη ενάρξει της χιονόπτωσης ώστε οι κεντρικές οδικές αρτηρίες να είναι προσπελάσιμες.

 

 

Λειτουργία σχολείων στο Νότιο Πήλιο 

Την αναστολή λειτουργίας την Παρασκευή 11 Μαρτίου όλων των Σχολικών Μονάδων Α'/θμιας και Β'/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου, λόγω χιονόπτωσης αποφάσισε ο δήμαρχος Μιχ. Μιτζικός.

Η αναστολή ισχύει εκτός από τα : Νηπιαγωγείο – Σχολείο Καλών Νερών,  Νηπιαγωγείο – Σχολείο ς, τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Τα μαθήματα δύναται να πραγματοποιηθούν μέσω ς, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας και τις οδηγίες της αρμόδιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Νομού.

Κατολίσθηση στη Δράκεια

Κατολίσθηση σημειώθηκε στη και της επιχειρούσαν ώστε να αποκατασταθεί το σημείο .

 

Κλειστό το Χιονοδρομικό 

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου λόγω καιρού θα παραμείνει κλειστό έως ότου σταματήσει η έντονη χιονόπτωση που μέχρι αυτήν την στιγμή έχει αυξήσει την ποσότητα του χιονιού πάνω από 1,5 μέτρο.

Αφού διατηρηθούν με τη συνεχή λειτουργία των μηχανημάτων ανοιχτοί οι δρόμοι του Πηλίου και αφού καθαριστούν τα parking και με συνεχή λειτουργία των Ratrack για χιονόστρωση, θα ανακοινωθεί η ασφαλής λειτουργία του Χιονοδρομικού.

Οι συνθήκες  ευνοούν για να παραταθεί η λειτουργία του, αλλά αυτό θα γίνει εφόσον εξασφαλιστεί η πλήρης ασφάλεια των ανθρώπων που θα το επισκεφτούν.

 

 

Κλειστά σχολεία στη Σκιάθο 

Αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων της Σκιάθου, την Παρασκευή 11 Μαρτίου λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των   και η αποφυγή διασποράς του κορωναϊού COVID- 19,   έγινε γνωστό απ΄τον δήμαρχο Θοδ. Τζούμα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση