Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έντονη χιονόπτωση αναμένεται στο Βόλο σύφωνα με την ΕΜΥ
Έντονη χιονόπτωση αναμένεται στο Βόλο σύφωνα με την ΕΜΥ

Έντονη χιονόπτωση αναμένεται στο Βόλο σύφωνα με την ΕΜΥ

Έντονη χιονόπτωση αναμένεται στην περιοχή του Βόλου από τις πρώτες πρωινές της Τετάρτης μέχρι αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά την τελευταία ενημέρωση για την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Ο μηχανισμός του Δήμου -όπως αναφέρεται- παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατηθούν ανοιχτές οι κεντρικές οδικές αρτηρίες, ώστε να διασφαλιστούν οι βασικές λειτουργίες της πόλης.

Μάλιστα ζητείται από τους πολίτες να παραμείνουν ψύχραιμοι και να επιδείξουν πνεύμα κατανόησης και ς στην αντιμετώπιση των όποιων δυσκολιών ανακύψουν.

Ιδιαιτέρως εφιστάται η προσοχή στους πολίτες, με βάση  την αρνητική εμπειρία προηγούμενης κατάστασης, να φροντίσουν για την στάθμευση των αυτοκινήτων τους σε σημεία που δεν θα παρεμποδίζουν την διέλευση και άρα το έργο των μηχανημάτων αποχιονισμού, ιδιαίτερα σε στενούς δρόμους.

Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης οι πολίτες μπορούν να τηλεφωνούν στην Πολιτική Προστασία, στα τηλέφωνα 24210 80959 και 80920 ή στο του Βόλου, στα τηλέφωνα 24213 50173-4, όπου συνεχώς και μέχρις ότου απομακρυνθεί η κακοκαιρία θα υπάρχουν αρμόδιοι για να παραλάβουν και να προωθήσουν όποια αιτήματα για αντιμετώπιση προβλημάτων πιθανώς υποβληθούν.

Σε ό,τι αφορά την η κατάσταση στο δίκτυο με τις ποσότητες νερού έχει βελτιωθεί και έτσι θα χρειαστεί, προς το παρόν τουλάχιστον, να ληφθούν μέτρα μόνο για τη διαχείριση () της πίεσης και όχι διακοπές. Παρακαλούνται οι δημότες να συνεργαστούν και σε αυτό τον τομέα.

Τέλος  υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν αλάτι από τα εξής σημεία:

–  ς

– Κοινοτικό κτήριο Μακρινίτσας

– Κοινοτικό κτήριο Κατηχωρίου

– Κοινοτικό κτήριο Άλλης Μεριάς

– Κοινοτικό κτήριο Αγ. Ονουφρίου

– Δημαρχείο

– Δημαρχείο Αρτέμιδας

– Κοινοτικό κτήριο ς

– Κοινοτικό κτήριο Αγ. Βλασίου

– Κοινοτικό κτήριο Αγ. Λαυρεντίου

– Δημαρχείο Αισωνίας

– Κοινοτικό κτήριο υ

–  Δημαρχείο Βόλου

– Δημαρχείο έας Ιωνίας

–  Δημαρχείο Αγριάς

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση