Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ένταση και τραυματισμοί στους Αγ. Αναργύρους
Ένταση  και τραυματισμοί στους Αγ. Αναργύρους

Ένταση και τραυματισμοί στους Αγ. Αναργύρους

Αφορμή η εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Επεισόδια  με χειροδικίες μεταξύ κατοίκων, τραυματισμό ενός ηλικιωμένου και ζημιές σε ακίνητο,προκλήθηκαν  απόψε στην περιοχή των (Καπακλί) στον Βόλο, με αφορμή την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε κτιρίου, που πραγματοποιήθηκε με τη συναίνεση του ιδιοκτήτη και τη νόμιμη άδεια από την Αστυνομία.

Η υπόθεση και η ένταση επικρατεί εδώ και μέρες στην περιοχή , ενώ απόψε “άναψαν τα αίματα” όταν περίοικοι που συγκεντρώθηκαν έξω από το ιδιόκτητο αντιδρούσαν για την τοποθέτηση της κεραίας, ισχυριζόμενοι ότι προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας τους.

Μάλιστα τη Δευτέρα θα προσφύγουν στον εισαγγελέα του , ενώ έχουν ήδη συγκεντρώσει πολλές για την απομάκρυνση της κεραίας.

 Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο ισόγειο του κτιρίου που τοποθετήθηκε η κεραία και έσπασαν πολλά τζάμια, ενώ κάτοικοι που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία έλεγαν ότι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, τους προκάλεσε με τη συμπεριφορά του και δεν ενδιαφέρθηκε για την υγεία τους.

Μάλιστα ένας 65χρονος παρασύρθηκε από  το   που οδηγούσε συγγενής του ιδιοκτήτη του κτιρίου, με να  διακομιστεί  με ασθενοφόρο στο , γεγονόςε που εξαγρίωσε τους παριστάμε..

Με την επέμβαση της Αστυνομίας τα επεισόδια δεν πητρραν μεγαλύτερη έκταση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση