Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εννέα τα θετικά κρούσματα κορωναϊού στη Θεσσαλία
Εννέα τα θετικά κρούσματα κορωναϊού στη Θεσσαλία

Εννέα τα θετικά κρούσματα κορωναϊού στη Θεσσαλία

Εννέα είναι τα  θετικά  τα κορωναϊού που καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από  9/8/2020 14:00  έως 10/8/2020 14:00.

Στην περιοχή του Βόλου

Καταγράφηκαν τέσσερα νέα τα Covid-19 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Ένα αποτελεί στενή επαφή κρούσματος (6.8.2020), ενώ ένα ακόμη αποτελεί στενή επαφή της συρροής κρουσμάτων στο Στεφανοβίκειο.

Επιπρόσθετα, ένα ακόμη κρούσμα είναι στενή επαφή άλλου κρούσματος (6.8.2020), ενώ τέλος ένα  θεωρείται «ορφανό».

Στην περιοχή της Σκοπέλου

Καταγράφηκε ένα νέο -19 στην ευρύτερη περιοχή της Σκοπέλου.

Το κρούσμα προσήλθε για εξέταση μετά από συμπτωματολογία.

Στην περιοχή της ς

Καταγράφηκαν τέσσερα νέα κρούσματα  Covid-19. Τα δύο  αφορούν παραθεριστές που επέστρεψαν από νησί των Κυκλάδων το ένα κι από την Πιερία το άλλο. Το ένα  αποτελεί στενή επαφή γνωστού κρούσματος (5.8.2020), ενώ υπάρχει ένα ακόμη το οποίο νοσηλεύεται.

Το Συντονιστικό Όργανο της για την αντιμετώπιση της ς του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς ομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση