Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ενδιαφέρον επενδυτών για το λιμάνι του Βόλου
Ενδιαφέρον επενδυτών για το λιμάνι του Βόλου

Ενδιαφέρον επενδυτών για το λιμάνι του Βόλου

Πρόσκληση ενδιαφέροντος θα δημοσιευθεί τις προσεχείς ημέρες από το ΤΑΙΠΕΔ για την παραχώρηση του λιμένα , σύμφωνα με το  πρόεδρο του Ταμείου  Θανάση Ζηλιασκόπουλο, , στο περιθώριο της χθεσινής ημερίδας που  διοργάνωσε η ΠΕΔ ς στον Αλμυρό για το μέλλον  του Αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος στη Νέα Αγχίαλο.

 Συγκεκριμένα  αύριο Δευτέρα θα δοθεί στη η σχετική όπου θα αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τις διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα για την προσέλκυση επενδυτών στο Λιμάνι του .

Σύμφωνα με τον κ. Ζηλιασκόπουλο, θα ανοίξει το Virtual Data Room, η εικονική αίθουσα δεδομένων, όπου θα ανταλλάσσονται έγγραφα σχετικά  με τις προσ αλλά και τις προτάσεις των ενδιαφερομένων.

‘Ηδη  έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιοι επενδυτές μεταξύ αυτών  η Goldair που δραστηριοποιείται στους τομείς των υπηρεσιών εδάφους αεροδρομίων, στις εμπορευματοκιβωτίων,  τα Logistics κ.ά. αλλά και άλλοι διεθνείς παίκτες οι οποίοι, βλέποντας τις συνθήκες πού έχουν διαμορφωθεί στον ΟΛΘ και στο λιμάνι του Πειραιά με την , βλέπουν με καλό  την προοπτική διασύνδεσης του λιμανιού του Βόλου με τον σιδηρόδρομο και την των προϊόντων σε ολόκληρη τη Ν/Α Ευρώπη.

Επίσης η διοίκηση του ΤΑΙΕΠΔ θα  ενισχύσει το προφίλ του λιμανιού με πρόσθετες δυνατότητες, όπως η δημιουργία μαρίνας για την οποία έχει ήδη ανατεθεί μελέτη στην εταιρία Marnet.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση