Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ενδιαφέρον επενδυτών για το λιμάνι του Βόλου
Ενδιαφέρον επενδυτών για το λιμάνι του Βόλου

Ενδιαφέρον επενδυτών για το λιμάνι του Βόλου

Πρόσκληση ενδιαφέροντος θα δημοσιευθεί τις προσεχείς ημέρες από το για την παραχώρηση του λιμένα Βόλου, σύμφωνα με το  πρόεδρο του Ταμείου  Θανάση Ζηλιασκόπουλο, , στο περιθώριο της χθεσινής ημερίδας που  διοργάνωσε η ΠΕΔ Θεσσαλίας στον για το μέλλον  του Αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος στη έα Αγχίαλο.

 Συγκεκριμένα  αύριο Δευτέρα θα δοθεί στη δημοσιότητα η σχετική ανακοίνωση όπου θα αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τις διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα για την προσέλκυση επενδυτών στο  του Βόλου.

Σύμφωνα με τον κ. Ζηλιασκόπουλο, θα ανοίξει το Virtual Data Room, η εικονική αίθουσα δεδομένων, όπου θα ανταλλάσσονται έγγραφα σχετικά  με τις προσκλήσεις αλλά και τις των ενδιαφερομένων.

‘Ηδη  έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιοι επενδυτές μεταξύ αυτών  η Goldair που δραστηριοποιείται στους τομείς των υπηρεσιών εδάφους αεροδρομίων, στις μεταφορές εμπορευματοκιβωτίων,  τα Logistics κ.ά. αλλά και άλλοι διεθνείς παίκτες οι οποίοι, βλέποντας τις συνθήκες πού έχουν διαμορφωθεί στον και στο λιμάνι του Πειραιά με την Cosco, βλέπουν με καλό μάτι  την προοπτική διασύνδεσης του λιμανιού του Βόλου με τον σιδηρόδρομο και την διανομή των προϊόντων σε ολόκληρη τη .

Επίσης η του ΤΑΙΕΠΔ θα  ενισχύσει το προφίλ του λιμανιού με πρόσθετες δυνατότητες, όπως η μαρίνας για την οποία έχει ήδη ανατεθεί μελέτη στην εταιρία Marnet.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση