Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ενδιαφέρον επενδυτών για το λιμάνι του Βόλου
Ενδιαφέρον επενδυτών για το λιμάνι του Βόλου

Ενδιαφέρον επενδυτών για το λιμάνι του Βόλου

Πρόσκληση ενδιαφέροντος θα δημοσιευθεί τις προσεχείς ημέρες από το για την παραχώρηση του λιμένα Βόλου, σύμφωνα με το  πρόεδρο του Ταμείου  Θανάση Ζηλιασκόπουλο, , στο περιθώριο της χθεσινής ημερίδας που  διοργάνωσε η Θεσσαλίας στον Αλμυρό για το μέλλον  του Αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος στη Νέα Αγχίαλο.

 Συγκεκριμένα  αύριο Δευτέρα θα δοθεί στη δημοσιότητα η σχετική ανακοίνωση όπου θα αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τις διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα για την προσέλκυση επενδυτών στο Λιμάνι του Βόλου.

Σύμφωνα με τον κ. Ζηλιασκόπουλο, θα ανοίξει το Virtual Data Room, η εικονική αίθουσα δεδομένων, όπου θα ανταλλάσσονται έγγραφα σχετικά  με τις προσκλήσεις αλλά και τις προτάσεις των ενδιαφερομένων.

‘Ηδη  έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιοι επενδυτές μεταξύ αυτών  η Goldair που δραστηριοποιείται στους τομείς των υπηρεσιών εδάφους αεροδρομίων, στις μεταφορές εμπορευματοκιβωτίων,  τα Logistics κ.ά. αλλά και άλλοι διεθνείς παίκτες οι οποίοι, βλέποντας τις συνθήκες πού έχουν διαμορφωθεί στον ΟΛΘ και στο λιμάνι του Πειραιά με την Cosco, βλέπουν με καλό μάτι  την προοπτική διασύνδεσης του λιμανιού του Βόλου με τον σιδηρόδρομο και την διανομή των προϊόντων σε ολόκληρη τη Ν/Α Ευρώπη.

Επίσης η του ΤΑΙΕΠΔ θα  ενισχύσει το προφίλ του λιμανιού με πρόσθετες δυνατότητες, όπως η δημιουργία μαρίνας για την οποία έχει ήδη ανατεθεί μελέτη στην εταιρία Marnet.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέος Πρύτανης του Π.Θ. ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης #πρύτανηςΠανεπιστημίουΘεσσαλίας - https://t.co/i4FWLwv6PM -

  • Στον Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας #ΔημήτρηςΚουτσούμπας - https://t.co/GZISPk1xLM -

  • Στην Αργαλαστή οι Νίκος Χαρδαλιάς και Σοφία Ζαχαράκη #ΔΗΜΤΟΝοτίουΠηλίου - https://t.co/9m8ETKTjgR -

"Αλιεύοντας" την είδηση