Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ένας χρόνος σε 68χρονο που θώπευσε δύο ανήλικες σε νησί των Σποράδων
Ένας χρόνος σε 68χρονο που θώπευσε δύο ανήλικες σε νησί των Σποράδων

Ένας χρόνος σε 68χρονο που θώπευσε δύο ανήλικες σε νησί των Σποράδων

Στ “μλακά” έπεσε ένας 68χρονος ο οποίος κάθισε χθες στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση, σε βάρος δύο ανήλικων -τότε- κοριτσιών, αφού του επιβλήθηκε ποινή ς 12 μηνών, με τριετή αναστολή.

Σημειώνεται πως πρωτόδικα ο άνδρας είχε οδηγηθεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, το οποίο τον είχε αθωώσει λόγω αμφιβολιών, αλλά κατόπιν ο εισαγγελέας άσκησε έφεση επί της ς, με αποτέλεσμα να υπόθεση να πάρει ξανά το δρόμο για το ακροατήριο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 68χρονος, σήμερα, άντρας, τον Ιούλιο του 2014, σε νησί των Σποράδων, κι ενώ επέβαινε με την σύζυγό του σε λεωφορείο, έπιασε το στήθος μίας κοπέλας, που τότε ήταν μόλις 14 ετών.

Η κοπέλα επέβαινε στο λεωφορείο μαζί με συνομήλικη φίλη της, προκειμένου να πάνε σε μία που γινόταν στο νησί. Ο άντρας, είχε ζητήσει συγγνώμη ισχυριζόμενος ότι παραπάτησε.

Τα δύο κορίτσια πήγαν στην , όπως και ο 68χρονος με την σύζυγό του.

Το περιστατικό στο λεωφορείο θα θεωρούνταν λήξαν εάν, όπως κατήγγειλαν οι δύο ανήλικες στην Αστυνομία, ο κατηγορούμενος δεν επαναλάμε την πράξη του και μάλιστα και στις δύο κοπέλες, με το πέρας της εκδήλωσης.

Ειδικότερα αποχωρώντας τα κορίτσια, αντιλήφθηκαν πως κάποιος τις θώπευε στους γλουτούς, ενώ η δεύτερη κατήγγειλε πως την άγγιξε και στο στήθος.

Η έκπληξή τους ήταν μεγάλη, όταν κατάλα πως ήταν ο άνδρας του λεωφορείου.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, χθες, ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε η σύζυγος του κατηγορούμενου, υποστηρίζοντας πως δεν έγινε τίποτα από όσα υποστηρίζουν οι κοπέλες, και πως παρερμήνευσαν τις κινήσεις του.

Τα κορίτσια, που πλέον είναι 19 ετών, επέμειναν στις αρχικές τους , με αποτέλεσμα το Δικαστήριο να επιβάλει, κατά πλειοψηφία 2 προς 1, στον 68χρονο, συνολική ποινή ς 12 μηνών με τριετή αναστολή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση