Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ένας χρόνος φυλακή σε 49χρονο για κακοποίηση των δύο σκύλων του
Ένας χρόνος φυλακή σε 49χρονο για κακοποίηση των δύο σκύλων του

Ένας χρόνος φυλακή σε 49χρονο για κακοποίηση των δύο σκύλων του

ι κκοποίηση δύο σκύλων, καταδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο , ένας 49χρονος Βολιώτης, σε 12 μήνες με τριετή , που τα άφησε σε φίλο του να τα προσέχει και έφυγε εκτός πόλης για μια εβδομάδα, με τα να εντοπίζονται από φιλοζωική οργάνωση σε κακή κατάσταση χωρίς νερό και τροφή.

Συγκεκριμένα στις 12 Απριλίου του 2014, ο 49χρονος άνεργος διατηρούσε σε εγκαταλειμμένο φανοποιείο στη Νέα Ιωνία, ένα λυκόσκυλο και ένα ράτσας ντόγκο Αρτζεντινο, τα οποία εντοπίστηκαν στο χώρο δεμένα, χωρίς νερό και τροφή.

Ο άνδρας που καταδικάστηκε ερήμην, όταν συνελήφθη υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ς, και στις 11 Απριλίου του 2016 έπρεπε να λείψει για διάστημα μιας περίπου εβδομάδας εκτός .

Έτσι συνεννοήθηκε με έναν φίλο του, ζητώντας του να προσέχει τα σκυλιά και έφυγε.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα έμειναν χωρίς καμιά , με αποτέλεσμα να τα παραλάβουν μέλη φιλοζωικής οργάνωσης, διαπιστώνοντας ότι τα σκυλιά, ήταν διψασμένα και νηστικά.

Ο 49χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι όταν επέστρεψε στο Βόλο πήγε να τα βρει, αλλά είδε ότι τζάμια του φανοποιείου ήταν σπασμένα, και τα σκυλιά έλειπαν.

Το Δικαστήριο τελικά καταδίκασε τον άνδρα σε φυλάκιση 12 μηνών για κακοποίηση ζώων συντροφιάς, με τριετή αναστολή, ενώ του επέβαλλε και χρηματική ποινή 5.000€.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση