Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ένας χρόνος φυλακή σε 49χρονο για κακοποίηση των δύο σκύλων του
Ένας χρόνος φυλακή σε 49χρονο για κακοποίηση των δύο σκύλων του

Ένας χρόνος φυλακή σε 49χρονο για κακοποίηση των δύο σκύλων του

ια κακο δύο σκύλων, καταδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο , ένας 49χρονος Βολιώτης, σε 12 μήνες με τριετή αναστολή, που τα άφησε σε φίλο του να τα προσέχει και έφυγε εκτός πόλης για μια εβδομάδα, με τα να εντοπίζονται από φιλοζωική οργάνωση σε κακή κατάσταση χωρίς και τροφή.

Συγκεκριμένα στις 12 Απριλίου του 2014, ο 49χρονος άνεργος διατηρούσε σε εγκαταλειμμένο φανοποιείο στη Νέα Ιωνία, ένα λυκόσκυλο και ένα ράτσας ντόγκο Αρτζεντινο, τα οποία εντοπίστηκαν στο χώρο δεμένα, χωρίς και τροφή.

Ο που καταδικάστηκε ερήμην, όταν συνελήφθη υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, και στις 11 Απριλίου του 2016 έπρεπε να λείψει για διάστημα μιας περίπου εβδομάδας εκτός .

Έτσι συνεννοήθηκε με έναν φίλο του, ζητώντας του να προσέχει τα σκυλιά και έφυγε.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα ζώα έμειναν χωρίς καμιά φροντίδα, με να τα παραλάβουν μέλη φιλοζωικής οργάνωσης, διαπιστώνοντας ότι τα σκυλιά, ήταν διψασμένα και νηστικά.

Ο 49χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι όταν επέστρεψε στο Βόλο πήγε να τα βρει, αλλά είδε ότι τζάμια του φανοποιείου ήταν σπασμένα, και τα σκυλιά έλειπαν.

Το Δικαστήριο τελικά καταδίκασε τον άνδρα σε φυλάκιση 12 μηνών για κακο ζώων συντροφιάς, με τριετή αναστολή, ενώ του επέβαλλε και χρηματική ποινή 5.000€.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση