Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Έναρξη των πτήσεων easyJet στο Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου
Έναρξη των πτήσεων easyJet στο Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

Έναρξη των πτήσεων easyJet στο Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

Μια αδιάκοπη προσπάθεια δύο ετών έφτασε στο τέλος της. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε με τον υπό ίδρυση Οργανισμό για το Αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας, την ενεργή συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. και του Επιμελητηρίου – επαγγελματικά προσεγγίστηκαν διάφορες αεροπορικές εταιρείες, μεταξύ αυτών και η easyJet, με τελευταίο ραντεβού στο Λονδίνο, όπου παρουσιάστηκε στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, το αυτής της προσπάθειας. Μια προσπάθεια που αγκαλιάστηκε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και χτες Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου έφτασε στο τέλος της.

 

Ο εκπρόσωπος της easyJet, Ian Lough, επισκέφθηκε την περιοχή , φιλοξενήθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volou, έγινε μια πρώτη σύσκεψη το πρωί με τη συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η επίσημη με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας,  την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, την εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας,  Θέκλα Καμμένου και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, κ. Ζαφείρη, όπου συμφωνήθηκε η έναρξη των πτήσεων από την αεροπορική εταιρεία.

Μια σημαντική συμφωνία, η οποία δεν αφορά μόνο το Νομό Μαγνησίας, αφορά όλη τη Θεσσαλία και κατ’ επέκταση την .

Στις προηγούμενες επαφές που είχαν γίνει με την easyJet είχαν παρουσιαστεί στην εταιρεία οι δυνατότητες του αεροδρομίου όχι μόνο όσον αφορά στην επιχειρησιακή του λειτουργία αλλά και το κατά πόσο πολύ το αεροδρόμιο αφορά πέρα από τον Βόλο και το Πήλιο, τα νησιά μας, ειδικά την Σκόπελο και την Αλόννησο και φυσικά τα , τον Όλυμπο, την Λάρισα, την Λίμνη Πλαστήρα και όπως προαναφέρθηκε την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.

Μια ανάλογη συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, τον , το Επιμελητήριο Μαγνησίας και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος, έγινε  με την περίπτωση των πτήσεων της Condor από το Μόναχο, η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί και τον επόμενο χρόνο.

Το ίδιο συνέβη με την προσπάθεια της πτήσης από τις Βρυξέλλες όπου η συνεργασία του Υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Βόλου, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας απέφερε τα γνωστά .

Με την ευκαιρία αυτή η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας θα ήθελε να υπενθυμίσει ότι το έρχεται πάντα όχι με άναρθρες κραυγές του στυλ «πάτε ταξιδάκια στην Ευρώπη» ή «τι κάνουν τα Επιμελητήρια και οι Ενώσεις για εμάς» αλλά με σιωπηλή δουλειά χωρίς τυμπανοκρουσίες και με συνεργασία των επαγγελματιών με την  και τους Δήμους. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί αυτή η άψογη συνεργασία για το καλό του τουρισμού ο οποίος μας αφορά όλους. Αποδείχτηκε περίτρανα ότι το σλόγκαν «όλοι μαζί μπορούμε» δεν ήταν κούφια λόγια. Θα συνεχίσουμε έτσι και θα πετύχουμε.

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση