Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δεν θα επιτρέψουν κάτοικοι, αγρότες, βιοτέχνες, έμποροι την κατεδάφιση της γέφυρας στη Λάμια Διμηνίου
Δεν θα επιτρέψουν κάτοικοι, αγρότες, βιοτέχνες, έμποροι την κατεδάφιση της γέφυρας στη Λάμια Διμηνίου

Δεν θα επιτρέψουν κάτοικοι, αγρότες, βιοτέχνες, έμποροι την κατεδάφιση της γέφυρας στη Λάμια Διμηνίου

Δεν θ επιτρέψουν οι , γρότες, βιοτέχνες, έμποροι την κατεδάφιση της γέφυρας στη Λάμια Διμηνίου, εάν δεν κατασκευαστεί στη θέση της μια νέα, σύγχρονη που θα τους εξυπηρετεί.

Στη θέα ενός εκσκαφέα που εγκαταστάθηκε, όπως φαίνεται στη φωτό, οι αναστατώθηκαν και τονίζουν ότι όπως και την πρώτη φορά- προ δύο περίπου ετών- εμπόδισαν την κατεδάφιση της γέφυρας, το ίδιο θα πράξουν και τ.

Οι ίδιοι καλούν Περιφέρεια ,Δήμο, αλλά και τον εργολάβο να μην προχωρήσουν στην κατεδάφιση εάν δεν πρόκειται να γίνει μια νέα γέφυρα στο ίδιο σημείο, ενώ τονίζουν ότι εάν δεν γνωρίζουν οι κρατούντες σε τι τους εξυπηρετεί η γέφυρα , δεν πρέπει να δηλώνουν ότι μπορούν να κινούνται μέσω της κεντρικής γέφυρας Διμηνίου.

Κυρίως οι αγρότες μεταφέρουν , προϊόντα, ζωοτροφές , ζώα , κοπριά, ξύλα και ό,τι άλλο χρειάζεται για τις ανάγκες τους και αυτό δεν μπορεί να γίνεται από έναν κεντρικό δρόμο με κατοικίες και κίνηση ενώ και οι μανάβηδες, μπακάληδες του νομού, που εξυπηρετούνται από τη λαχαν των εμπόρων και από τα ιδιωτικά ψυγεία, μέσω της οδού Σκουφά που καταλήγει στη γέφυρα, δεν μπορούν να κινούνται μέσω της οδού Διμηνίου.

Στην περιοχή επίσης υπάρχουν συνεργεία και βιοτεχνίες που οι ιδιοκτήτες τους τονίζουν πως αν κατεδαφιστεί η γέφυρα θα χάσουν τους πελάτες τους, σε μια εποχή που η οικονομική τους οδηγεί σε αδιέξοδο, ενώ μέσω της συγκεκριμένης γέφυρας εξυπηρετούνται καθημερινά και εκατοντάδες του Διμηνίου.

Όλες οι παραπάνω παραγωγικές τάξεις αναστατώθηκαν στη θέα του μηχανήματος και είναι σε επι προκειμένου να αποτρέψουν την κατεδάφισή της κι εδώ πρέπει η Αντιπεριφέρεια ς –Β. Σποράδων να μην προχωρήσει σε μια ενέργεια που θα την φέρει απέναντι στους παραπάνω, αλλά να ικανοποιήσει ένα αίτημα εκατοντάδων πολιτών, που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία μιας νέας, σύγχρονης γέφυρας.

"Αλιεύοντας" την είδηση