Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εν αναμονή των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
Εν αναμονή των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Εν αναμονή των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν οι για τους περίπου 100.000 φετινούς υποψηφίους όλων των κατηγοριών, οι οποίοι δδικούν μία θέση στην .

Βέβαια, στελέχη του υπουργείου Παιδείας κρατούσαν χθες μία μικρή επι για την Πέμπτη. Οι συνολικές θέσεις θα είναι περίπου 70.000, καθώς στις 68.345 των πανεπιστημίων και ΤΕΙ θα προστεθούν εκείνες των στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών. Τα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα .

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα και μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου www.minedu. πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους (ή ενδεκαψήφιο για αλλογενείς – αλλοδαπούς) και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Ονομα -Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Οι των επιτυχόντων σε ΑΕΙ που εποπτεύονται από το υπουργείο Παιδείας (όχι των υπουργείων Αμυνας και Προστασίας του Πολίτη) θα γίνουν ηλεκτρονικά εντός Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με το που ανακοινώνεται από τις Γραμματείες των Τμημάτων.

Πηγή: kathimerini.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση