Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εμπρηστική επίθεση στην εφορία της Ν.Ιωνίας από αντιεξουσιαστές
Εμπρηστική επίθεση στην εφορία της Ν.Ιωνίας από αντιεξουσιαστές

Εμπρηστική επίθεση στην εφορία της Ν.Ιωνίας από αντιεξουσιαστές

Εμπρηστική σημειώθηκε χθες τ ξημερώμτα στην της Ν.Ιωνίας. Άγνωστοι τοποθέτησαν μπιτόνια βενζίνης με δυναμίτη στην είσοδο του κτιρίου.
Το πρωί οι υπάλληλοι που μετέβησαν στην εργασία τους, αντίκρισαν μαυρισμένη την είσοδο της ς, ενώ στον εσωτερικό χώρο υπήρχε δυσάρεστη μυρωδιά.
Στο σημείο μετέβησαν όχημα της Πυροσβεστικής, το οποίο δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, όπου διαπίστωσαν ότι υπήρχε ένα καμένο – λιωμένο πλαστικό μπιτόνι κι ακόμη ένα πλησίον του πρώτου μισοκαμένο, ενώ από την είχε μαυρίσει από τον καπνό η είσοδος της Εφορίας.
Σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, την επίθεση έχει αναλάβει το .
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “Τα ξημερώματα της Τρίτης 8 Μάη τοποθετήσαμε μπιτόνια βενζίνης μαζί με δυναμίτη στην είσοδο της εφορίας ς Βόλου.
Αφιερώνουμε αυτή την επίθεση στους νεκρούς της τάξης μας ,που πέθαναν μέσα στα -κάτεργα του καπιταλισμού για να πλουτίσουν τα αφεντικά αυτού του κόσμου και σε όλους τους εξεγερμένους αντιστεκόμενους που όρθωσαν τα στήθη τους απέναντι στην κρατική καταστολή για έναν κόσμο κοινοκτημοσύνης,αλληλεγγύης και ελευθερίας”.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση