Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εμπρηστική επίθεση στην εφορία της Ν.Ιωνίας από αντιεξουσιαστές
Εμπρηστική επίθεση στην εφορία της Ν.Ιωνίας από αντιεξουσιαστές

Εμπρηστική επίθεση στην εφορία της Ν.Ιωνίας από αντιεξουσιαστές

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην εφορία της Ν.Ιωνίας. Άγνωστοι τοποθέτησαν μπιτόνια ς με δυναμίτη στην είσοδο του κτιρίου.
Το πρωί οι υπάλληλοι που μετέβησαν στην τους, αντίκρισαν μαυρισμένη την είσοδο της εφορίας, ενώ στον εσωτερικό χώρο υπήρχε δυσάρεστη μυρωδιά.
Στο σημείο μετέβησαν όχημα της Πυροσβεστικής, το οποίο δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , όπου διαπίστωσαν ότι υπήρχε ένα καμένο – λιωμένο μπιτόνι κι ακόμη ένα πλησίον του πρώτου μισοκαμένο, ενώ από την επίθεση είχε μαυρίσει από τον καπνό η είσοδος της Εφορίας.
Σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, την επίθεση έχει αναλάβει το Συγκρουσιακό Αναρχικό Μέτωπο .
Όπως αναφέρεται σε σχετική “Τα ξημερώματα της Τρίτης 8 Μάη τοποθετήσαμε μπιτόνια ς μαζί με δυναμίτη στην είσοδο της εφορίας Ν. Ιωνίας Βόλου.
Αφιερώνουμε αυτή την επίθεση στους νεκρούς της τάξης μας ,που πέθαναν μέσα στα εργοστάσια-κάτεργα του καπιταλισμού για να πλουτίσουν τα αφεντικά αυτού του κόσμου και σε όλους τους εξεγερμέ αντιστεκόμε που όρθωσαν τα στήθη τους απέναντι στην κρατική καταστολή για έναν κόσμο κοινοκτημοσύνης,αλληλεγγύης και ελευθερίας”.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
"Αλιεύοντας" την είδηση