Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εμπρησμός στο κτίριο της ΠΕΜΣ
Εμπρησμός στο κτίριο της ΠΕΜΣ

Εμπρησμός στο κτίριο της ΠΕΜΣ

Φθορές στο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων (ΠΕΜΣ) προκάλεσε πυρκαγιά που προκλήθηκε από εμπρησμό σύμφωνα με την Υπηρεσία Βόλου.

Άγνωστοι έσπασαν το τζάμι γραφείου στο ισόγειο της ΠΕΜΣ δεξιά της εισόδου,  κοντά στο κυλικείο κι έριξαν βόμβες μολότοφ .

Η πυροσβεστική κλήθηκε γύρω στις 2:30 σήμερα τα ξημερώματα και έσπευσε με δύο υδροφόρα οχήματα, ένα βοηθητικό και οκτώ άνδρες θέτοντας τη υπό έλεγχο σε ένα περίπου τέταρτο.

Η φωτιά έκαψε γραφεία, υπολογιστές, καρέκλες, όλους τους χάρτες , στόρια αλλά περιορίστηκε στο χώρο αυτό και στο διάδρομο.

Εντός του γραφείου εντοπίστηκαν  υπολείμματα από δύο βόμβες μολότοφ και μία αυτούσια.

Έγινε αερισμός το λόγω ς από καπνό.

Διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Γραφείο της ς Υπηρεσίας Βόλου.
Λόγω του γεγονότος σήμερα δεν θα λειτουργήσει το κεντρικό κτίριο του Διοικητηρίου της ΠΕΜΣ πλην των υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, Κτηνιατρικής και Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Σε  ανάρτησή της, η αντι ΠΕΜΣ αναφέρει: “Τρεις μολότοφ εμφανείς ,ένα γραφείο του ισογείου ολοσχερώς κατεσμένο, παραβιασμένα παράθυρα με σκεπάρνι , ένας όροφος πισίνα …και ένα αναπάντητο για κάθε εχέφρονα άνθρωπο γιατί;

Γιατί η περιουσία του πολίτη ; Γιατί το σπίτι του; Γιατί να πληρώνει ο Έλληνας πολίτης τις επιπτώσεις τέτοιων προθέσεων ;

Ευχαριστώ την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία για την αμεσότητα και την γρήγορη ανταπόκρισή τους.”

Η ανακοίνωση της ΠΕΜΣ

Από την και Σποράδων ανακοινώνεται ότι το κεντρικό κτίριο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας πλην των Υπηρεσιών της Δημόσιας Υγείας, της Κτηνιατρικής, και Μεταφορών και Επικοινωνιών δεν θα λειτουργήσει λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από φωτιά που ξέσπασε σε γραφείο του ισογείου, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εμπρησμό, ενώ σήμερα Παρασκευή θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν.

Στο Βόλο η

Στις έρευνες που διεξάγονται για τον εντοπισμό των δραστών, λαμβάνει μέρος και η Αντιτρομοκρατική.

Οι υπηρεσίες του διοικητηρίου στην Ιωλκού, σήμερα θα παραμείνουν κλειστές, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του χώρου.

Η κ. Κολυνδρίνη διαβεβαίωσε πως θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να αποκατασταθούν οι ζημιές μέχρι τη Δευτέρα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση