Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έμεινε στο δρόμο από βλάβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου στην Αθήνα
Έμεινε στο δρόμο από βλάβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου στην Αθήνα

Έμεινε στο δρόμο από βλάβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου στην Αθήνα

Στον δρόμο έμεινε ασθενοφόρο του από τον Βόλο, από μηχανική βλάβη, καθ' οδόν για την και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο Παίδων στις 2.30 μ.μ. σήμερα. Το παιδί που μετέφερε έφτασε στον προορισμό του με άλλο ασθενοφόρο, ενώ το όχημα μεταφέρθηκε στο συνεργείο του και το διμελές πλήρωμα θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα.

Το ασθενοφόρο μάρκας Peugeot, που υπέστη βλάβη ανήκει στα τέσσερα καινούργια που είχαν παραδοθεί τους πρώτους μήνες του και ήταν δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Παναγιώτης Δαρειώτης, το ασθενοφόρο ξεκίνησε από το για να μεταφέρει στο Παίδων ένα παιδί για νοσηλεία και ενώ βρισκόταν μέσα στην , άναψε ένδειξη για πρόβλημα στον κινητήρα, με ο να το ακινητοποιήσει επί τόπου.

Στο σημείο κλήθηκε και πήγε άλλο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να μεταφέρει το παιδί στο Νοσοκομείο, ενώ το ακινητοποιημένο ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο συνεργείο της υπηρεσίας στην Αθήνα.

«Το διμελές πλήρωμα του ΕΚΑΒ Βόλου, σήμερα θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα, αύριο το πρωί θα πάει στο συνεργείο και αν η βλάβη μπορεί να επισκευαστεί, το ασθενοφόρο θα μεταφερθεί ξανά στο Βόλο. Σε διαφορετική περίπτωση οι δύο θα επιστρέψουν στην έδρα τους με το δρομολόγιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ», είπε ο κ. Δαρειώτης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση